Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

nestle dg kapsule akcija lipanj 2024
NESTLE ADRIATIC D.O.O. CHO Zoom
NESTLE ADRIATIC D.O.O. CHO nescafe dg chococino 256g

5,79 €

  • na lageru dostupno

Nestle DG kapsule akcija lipanj 2024

Akcija traje od 03.06. do 30.06.2024 ili do isteka zaliha
Bogati čokoladni napitak koji dolazi iz dvije kapsule. Jedna sadrži vrhunski kakao, a druga punomasno mlijeko. Puni okus čokolade sa notama vanilije i kremaste teksture, sa raskošnom pjenom na vrhu. 8 crnih kapsula i 8 bijelih kapsula za 8 napitaka (210 ml) NESCAFÉ® Dolce Gusto® Chococino napitka čokoladnog okusa. PATENTIRANA KAPSULA. Tlak prilagođen prema napitku za dobivanje optimalne arome. UMJETNOST U ŠALICI. Uživajte u raskošnoj pjenastoj kremi naših napitaka. APARAT INOVATIVNOG DIZAJNA. Profesionalno izmjeren tlak za izvrstan okus (15 bara). Automatski ili ručni aparat za precizno doziranje.
Neto količina
256 g; 16 kapsula

Uvjeti čuvanja
Držati na hladnom i suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremu
Količina šalice jednog napitka: 210 ml
Naziv proizvoda/opis
Otkrijte bogati NESCAFÉ® Dolce Gusto® Chococino čokoladni napitak. Chococino ima intenzivni okus čokolade sa notama vanilije, zaokružen čokoladnom pjenom. NESCAFÉ® Dolce Gusto® Chococino dolazi iz dvije kapsule. Jedna sadrži vrhunsku čokoladu, a druga punomasno mlijeko.

Šifra: 128919
Robna marka:NESTLE ADRIATIC D.O.O.
Kataloški broj: NES CHO
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Kava
Jamstvo:0 godine
Aktivni asortiman:DA