Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

rasprodaja de longhi veljača 2024
DE LONGHI KBI2001.BL Zoom
DE LONGHI KBI2001.BL kuhalo vode

69,00 € 106,05 €

  • Nije dostupno

Talijanski stil slika

Talijanski stil


Distinta  je elegantna kolekcija stvorena za pojedince koji cijene izvrsni talijanski stil.

Kapacitet od 1,7 l slika

Kapacitet od 1,7 l


Kapacitet kuhala za vodu linije Distinta iznosi 1,7 litara. Kuhalo za vodu ima indikator razine vode, a kada voda zakuha automatski se isljučuje.

Snaga: 2000 W slika

Snaga: 2000 W


Distinta kuhalo za vodu ima snagu od 2000W. Takođe, samo postolje kuhala je rotirajuće (360° ), a ima i spremnik za kabel.

Rasprodaja De Longhi veljača 2024

Rasprodaja traje od 05.02.2024. do isteka zaliha

Kuhalo vode
Kako bi dodatno proširio privlačnost ekskluzivnog Distinta raspona, De'Longhi je predstavio Distinta Flair, elegantnu kolekciju za doručak.
Glatka, matirana tekstura metala i intenzivna boja.
Izrađeno je koristeći najkvalitetnije materijale.
2000 W
1,7 l
Indikator razine vode
Boja: Prestige plava
Distinta je elegantna kolekcija stvorena za pojedince koji cijene izvrsni talijanski stil. Doista jedinstvena, baš poput onih koji je odabiru kako bi ukrasili svoje radne ploče u kuhinji, kolekcija Distinta je sofisticirana, elegantna kolekcija s primjesom talijanskog stila. Ova lijepo dizajnirana, suvremena kolekcija u kuhinju unosi mnogo više od samog stila jer je izgrađena od najkvalitetnijih materijala. Glatke, metalne teksture i intenzivne boje dodatno pomažu u dodavanju završnog detalja prostoru, bilo da se radi o minimalističkom, kozmopolitskom stanu u potkrovlju preplavljenom svjetlošću ili elegantnoj, klasičnoj gradskoj kući.
Šifra: 138969
Robna marka:DE LONGHI
Kataloški broj: DEL KBI2001.BL
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Kuhala vode
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA