Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

KENWOOD KMX750.RD Zoom
KENWOOD KMX750.RD kuhinjski stroj

398,00 €

  • Nije dostupno

Štitnik protiv prskanja slika

Štitnik protiv prskanja


Štitnik protiv prskanja ima dodatni široki otvor za dodavanje sastojaka tijekom miješanja, a pri tome sprječava prskanje sastojaka po kuhinji.

Tri osnovna nastavka za miješanje slika

Tri osnovna nastavka za miješanje


Napravite izvrsnu hranu za vaš stol uz ovaj pouzdani kuhinjski robot. Dizajniran da olakša posao pripreme hrane.

Moderan i elegantan dizajn slika

Moderan i elegantan dizajn


Elegantni i moderni samostojeći mikser pomaže vam da s lakoćom miješate, pjenite i mijesite sastojke.

Ovaj je uređaj najbolji kuhinjski pomoćnik za sve one koji uživaju u eksperimentiranju i koji se vole izražavati kroz svoje kulinarske pothvate. Odvažan i pametan, kMix kuhinjski uređaj ima sve. Pomaže vam da s lakoćom miješate i pjenite sastojke kako biste dobili savršene kolače, kreme, kruh, kekse i još mnogo toga. Snažan motor snage od 1000W pobrinut će se da svaki put dobijete nevjerojatne rezultate prilikom kuhanja. Tijelo uređaja izrađeno je od nehrđajučeg čelika kao i posuda kapaciteta 5 litara. Svaki kMix dolazi s tri nastavka: metlica za pjenjenje, kuka za tijesto te Kenwood zaštitni nastavak K-beater mješalica. Uz uređaj dolazi i štitnik protiv prskanja koji ima dodatni široki otvor za dodavanje sastojaka tijekom miješanja. 6 brzina rada. Proširite svoju kreativnost s velikim izbornom dodatnih nastavaka. Završna boja: crvena.
Šifra: 145571
Robna marka:KENWOOD
Kataloški broj: KNW KMX750.RD
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Multipraktici
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA