Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

HAMA 111283 Zoom
HAMA 111283 sredstvo za uklanjane kamenca za automat

10,99 €

  • na lageru dostupno

Jednostavno uklanjanje kamenca s posebnom formulom sredstva za uklanjanje kamenca sprječava stvaranje pjene otopine, čak i pri 15 bara pritiska aparata - tako da nema oštećenja zbog viška plinskog tlaka.
Temeljito brzo uklanjanje kamenca bez vremena namakanja: sredstvo za uklanjanje kamenca na bazi amidosulfonske kiseline otapa kamenac iz aparata i cijevi čak i dok se ispire kroz njih te ispire naslage.
Optimizirana zaštita od korozije zahvaljujući 4 visokokvalitetna aditiva: tekući kamenac ne napada metalne ili plastične dijelove, osiguravajući dugoročno i nježno uklanjanje kamenca te duži vijek trajanja za automatske aparate za kavu, filter aparate za kavu, itd.
Bez mirisa/bez okusa: univerzalni kamenac ne ostavlja neugodan vlastiti okus i ne zahtijeva dodatno ispiranje.
Šifra: 160797
Robna marka:HAMA
Kataloški broj: XAVAX 111283
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Ostalo