Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

TEFAL GV9820 Zoom
TEFAL GV9820 parna postaja; 9bara; 750g/min

499,00 €

  • na lageru dostupno

Odvojivi sakupljač kamenca slika

Odvojivi sakupljač kamenca


Inovacija iz Tefala u obliku skupljača kamenca koja pojednostavljuje brigu o vašem generatoru pare. Posebni sustav kamenca

Durilium Airglide Autoclean podnica  slika

Durilium Airglide Autoclean podnica


Durillium Airglide Autoclean podnica od Tefala. Durillium podnica osigurava najbolje kliženje po svim vrstama tkanine.

Smart steam postavka pare slika

Smart steam postavka pare


Jednostavna savršena para: uživajte u sustavu Smart Steam, za paru koja se automatski otpušta kad započnete glačati i zaustavlja kada je glačalo u

Smart LED Vision sustav slika

Smart LED Vision sustav


Smart LED Vision sustav poboljšava iskustvo glačanja, svjetlom na vrhu glačala pružajući potpunu vidljivost bilo gdje u vašem domu.

Generator pare GV9820 - Savršena njega odjeće nikada nije bila tako laka:  generator pare Tefal Pro Express Vision pruža dovoljno snage pare za sve vaše potrebe glačanja i parenja, s poboljšanom tehnologijom za poboljšano iskustvo njege odjeće iz dana u dan.
Opremljen sustavom Smart LED Vision koji mijenja igru, svjetlo na vrhu glačala uključuje se automatski kada je glačalo u vodoravnom položaju, za savršenu vidljivost bilo gdje - u bilo kojoj sobi, bez obzira na postavljenu rasvjetu.

Ovaj inovativni sustav osigurava glatku i lakšu njegu odjeće svaki put sa savršenim rezultatima.

Pametnom dizajnu odgovaraju izuzetno snažne performanse pare: udar pare do 180 g / min, dodatni udar pare od 750 g / min za čak i najteže bore i nabore i pritisak pare do 9 bara.

Čitav niz značajki zaokružuje savršeni paket visokotlačnih generatora pare: glačanje i parenje 2 u 1 za pokrivanje duljih sesija i dotjerivanja u zadnji trenutak, Smart Steam tehnologija i još mnogo toga.

Šifra: 154814
Robna marka:TEFAL
Kataloški broj: TEF GV9820
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Parne postaje
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA