Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

REVLON DVOSTRUKA PEGLA ZA KOSU Zoom
REVLON DVOSTRUKA PEGLA ZA KOSU revlon dvostruka pegla za kosu

74,99 €

  • na lageru dostupno

Ravna kosu u jednom prolazu, smanjujući vrijeme, oštećenja i napor pri stvaranju glatkih i sjajnih rezultata.
Jedan prolaz s dvostrukim efektom -2 prolaza u 1 potezu, za glatku, ravnu kosu s manje oštećenja.
Do 2x brže ravnanje kose - Skraćuje vrijeme potrebno za izradu frizure: do 2x brži rezultati u samo jednom prolazu preko kose.
Dizajn s dvostrukim pločicama - Prvi takve vrste. Uistinu inovativan dizajn u kategoriji pegli za kosu. Prva pločica izravnava kosu, a druga učvršćuje njen oblik pa dobivate izuzetno ravnu kosu.
Napredne pomične keramičke pločice obogaćene bakrom - Napredna bakreno-keramička tehnologija za vrhunski ravnomjeran prijenos topline i brže oblikovanje, što rezultira iznimno glatkim klizanjem i 2x bržim ravnanjem u jednom prolazu.
LED zaslon - 10 prilagodljivih postavki topline s temperaturama koje idu do 235°C
Pametni sustav memoriranja topline - Automatski pamti zadnju odabranu temperaturu i omogućuje prilagođavanje temperature.
Ostale značajke:
Prekidač za zaključavanje pločica
Zaobljeni rubovi
Dualna prilagodba naponu diljem svijeta
Automatsko isključivanje nakon 60 minuta
Hladni vrh za lakše spremanje
Šifra: 154961
Robna marka:REVLON
Kataloški broj: REVLON 1011003106
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Pegle za kosu
Jamstvo:2 godine