Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Saznaj više

hello spring 2024
TEFAL GC7228 Zoom
TEFAL GC7228 optigrill + xl; 2000w; 9 programa

199,00 € 299,00 €

  • na lageru dostupno

Optigrill tehnologija slika

Optigrill tehnologija


Zahvaljujući Optigrill tehnologiji, pokazivač razine pečenja će točno pokazati na kojoj razini je meso, riba ili povrće pečeno.

Automatski senzor slika

Automatski senzor


Automatski senzor detektira debljinu namirnice koja se peče, I na taj način određuje uvjete pečenja kako bi namirnica bila savršeno pripremljena.

Ručni način rada slika

Ručni način rada


Optigrill roštilj uz ručni način rada omogućuje vam da ipak sami regulirate pečenje. Postavite jednu od četiri razine temperature.

Hello spring 2024

Preko 2000 artikala po akcijskim cijenama do -30% čeka vas u Elipsu. Akcija traje od 11.03 do 21.04.2024. ili do isteka zaliha.
Električni roštilj Tefal OptiGrill + XL GC722834, 2000W, 9 programa, indikator kuhanja, automatski senzor, odvojive ploče, crni, rezultati pečenja od slabije do jače pečenog

•INOVACIJA: Roštilj s 9 automatskih programa pečenja (crveno meso, burger, perad, kobasice, sendviči,riba,morski plodovi, slanina, svinjetina)
•Ručni način rada s 4 temperature (idealno za povrće)
•Automatski senzor pečenja
•Svjetlosni pokazivač razine pečenja: od „rare” – slabije - „medium” srednje do ”well done” - jako pečenog (zvučni signal obavješatava kada se prelazi na novu razinu pečenja, namirnica se prema želji u bilo kojem stadiju pečenja može izvaditi)
•Površina roštilj ploče : 800 cm? (40 x 20 cm) za 6-8 osoba
•2 odvojive neprianjajuće roštilj ploče i plitica za sokove perivi u perilici posuđa
•Duljina priključnog voda 0,8 m
•Snaga: 2.000 W
•Boja: crna


Uz OptiGrill + XL, našu ultimativnu inovaciju, inteligentna tehnologija jamči ukusna jela.

S " Automatskim senzorom  za kuhanje "  vrijeme i temperatura se automatski podešava po debljini i broju namirnica koje se stavljaju na roštilj, na temelju 9 programa kuhanja (Burger, perad, sendvič, kobasica, crveno meso, riba, morski plodovi, svinjetina, slanina) te program za smrznutu hranu.

U isto vrijeme, svjetlosni indikator omogućuje izravni nadzor : Ljubičasta za predgrijavanje , plava zatim zelena na početku kuhanja, žuta kada je hrana slabije pečena, narančasta za srednje i crvena za jače pečena.

Savršeno prilagodljiv za svačiji ukus, jednostavno podignite poklopac i izvadite meso kada je spremno  a ostalo ostavite da se dalje peče !

Dodatni ručni način rada sa 4 podesive razine temperature omogućuje da pripremat baš sve a savršeno je prilagođen voću i povrću, da ih pripremite baš onako kako želite.
Šifra: 130660
Robna marka:TEFAL
Kataloški broj: TEF GC7228
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Roštilji
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA