Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Saznaj više

hello spring 2024
TEFAL GC750D Zoom
TEFAL GC750D roštilj optigrill elite; 12 programa

185,00 € 309,00 €

  • na lageru dostupno

Optigrill tehnologija slika

Optigrill tehnologija


Zahvaljujući Optigrill tehnologiji, pokazivač razine pečenja će točno pokazati na kojoj razini je meso, riba ili povrće pečeno.

Automatski senzor slika

Automatski senzor


Automatski senzor detektira debljinu namirnice koja se peče, I na taj način određuje uvjete pečenja kako bi namirnica bila savršeno pripremljena.

Ručni način rada slika

Ručni način rada


Optigrill roštilj uz ručni način rada omogućuje vam da ipak sami regulirate pečenje. Postavite jednu od četiri razine temperature.

Hello spring 2024

Preko 2000 artikala po akcijskim cijenama do -30% čeka vas u Elipsu. Akcija traje od 11.03 do 21.04.2024. ili do isteka zaliha.
Električni roštilj Tefal OptiGrill Elite GC750D30, 12 programa, 30x20 cm, podesivi termostat, crni / nehrđajući čelik

•Roštilj s 12 automatskih programa pečenja (crveno meso, burger, perad, kobasice, sendviči,riba,morski plodovi, slanina, paprike, krumpir,rajčica, patliđan)
•Ručni način rada s 4 temperature (idealno za povrće)
•Automatski senzor pečenja
•Svjetlosni pokazivač razine pečenja: od „rare” – slabije - „medium” srednje do ”well done” - jako pečenog (zvučni signal obavješatava kada se prelazi na novu razinu pečenja, namirnica se prema želji u bilo kojem stadiju pečenja može izvaditi)
•Površina roštilj ploče : 600 cm? (30*20cm)
•2 odvojive neprianjajuće roštilj ploče i plitica za sokove perivi u perilici posuđa
•Duljina priključnog voda 0,8 m
•Snaga: 2.000 W

Ovladajte mesom za roštilj do savršenstva pomoću OptiGrill Elite, roštilja. Budite uspješni baš svaki put i ponosite se što ćete oduševiti sve svoje najmilije bez obzira na njihove ukuse oko razine zapečenosti mesa, od slabije do jače pečenog. Njegova inteligencija mjeri debljinu i uzima u obzir broj komada mesa kako bi se automatski podesilo vrijeme kuhanja za savršene rezultate pečenja. Postignite rezultate kao u  restoranu sa nevjerojatnim grill prugama na vašem mesu sa novom funkcijom boost. Otkrijte novo iskustvo roštiljanja, vama na dohvat ruke, zahvaljujući intuitivnom pomoćniku za pečenje koji vas vodi korak po korak i upozorava vas odbrojavanjem kada se dostigne željena razina pečenja.
12 automatskih programa također osiguravaju pripremu ukusne piletine, ribe, povrća i druge vrste hrabe, bez potrebe za nadgledanjem.Sigurna uporaba u perilici posuđa, što znači da roštiljanje nikada nije bilo jednostavnije!
Šifra: 139604
Robna marka:TEFAL
Kataloški broj: TEF GC750D
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Roštilji
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA