Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

hello spring 2024
KNW CHP61.100WH Zoom

Kod za popust nije moguće iskoristiti na ovom artiklu.

KNW CHP61.100WH sjeckalica

39,00 € 52,00 €

  • na lageru dostupno

  • Kod za popust nije moguće iskoristiti na ovom artiklu

Hello spring 2024

Preko 2000 artikala po akcijskim cijenama do -30% čeka vas u Elipsu. Akcija traje od 11.03 do 21.04.2024. ili do isteka zaliha.

Kod za popust nije moguće iskoristiti na ovom artiklu.
EasyChop Sjeckalica

Ova kompaktna sjeckalica je brz i jednostavan način za pripremu malih količina hrane. Sjeckalica je mala, ali moćna, s našom tehnologijom Quad Blade™ sustava i kontrolom s dvije brzine. Kompaktan, ali snažan motor od 500 W osigurava sjeckanje bez napora, čak i najtvrđih sastojaka. Brzo pripremite umake ili pripremite ukusnu domaću salsu, pesto ili guacamole. Dvije brzine rada: Jednostavna kontrola s dvije brzine, osjetljiva na pritisak. Povećajte pritisak za veću snagu, osiguravajući optimalno usitnjavanje sastojaka. Napredni sustav sjeckanja s četverostrukom oštricom daje vrhunske performanse, posebno s većim sastojcima, osiguravajući ujednačenu obradu tijekom cijelog procesa pripreme. Posuda kapaciteta od 500 ml savršena je za svakodnevnu pripremu obroka, sjeckajući sastojke brzo i bez napora. Siguran i stabilan, protu klizni prsten oko zdjele osigurava da uređaj ne sklizne s radne površine. Uređaj neće početi s radom sve dok ne pritisnete posudu kako bi krenulo sjeckanje. Materijal noža: nehrđajući čelik. Materijal kućišta: plastika/metal. Dodatni nastavci: špatula i nastavak za izradu majoneze.
Šifra: 153340
Robna marka:KENWOOD
Kataloški broj: KNW CHP61.100WH
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Sjeckalice
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA