Tečaj: 1€ = 7,53450 kn

elipso jesenska akcija 2022
KARCHER 1.628-376.0 Zoom
KARCHER 1.628-376.0 mokro suhi usisavač wd 6 renovation

245,40 € 291,86 €

1.849,00 kn 2.199,00 kn

  • na lageru dostupno za internet prodaju

Kärcher način usisavanja slika

Kärcher način usisavanja


Nije važno imate li veliki ili mali životni ili skladišni prostor, živite sami ili s obitelji ili želite usisavač koji dolazi s filtrirajućom vrećicom

Kärcher izbor za sve slika

Kärcher izbor za sve


Kärcher ima za sve upravo onaj usisavač sa ili bez vrećice, žični ili bežični koji savršeno odgovara njegovim zahtjevima i osigurava dobru atmosferu.

Višenamjensko usisavanje slika

Višenamjensko usisavanje


Višenamjenski usisivači Kärcher izuzetno su robusni i idealno opremljeni za brzo i temeljito čišćenje svih prostora oko kuće

Elipso jesenska akcija 2022

ELIPSO JESENSKA AKCIJA! Potražite 100 artikala po akcijskim cijenama, a uz plaćanje PBZ Visa Inspire karticom ostvarite dodatnih 10% popusta! Dodatnih 10% popusta vrijedi na odabranih 100 artikla te se obračunava na blagajni u Elipso fizičkim prodavaonicama ili na Elipso webshopu uz korištenje koda za popust: „VISAINSPIRE10". Akcija traje od 1.10. do 15.10.2022. ili do isteka zaliha.
WD 6 P S V-30/8/22/T Renovation usisavač idealan je mokri i suhi usisavač za privatna gradilišta: pruža ultra-visoko usisavanje uz potrošnju energije od samo 1300 W. U opseg isporuke uključen je i komplet za renoviranje koji jamči učinkovito uklanjanje svih vrsta grube prljavštine, što ga čini idealnim za poslove čišćenja koji su povezani s radovima na obnovi. Čak se i sitna prašina ili lišće može lako ukloniti. Uređaj je opremljen robusnim spremnikom od nehrđajućeg čelika od 30 litara s odvodnim vijkom, kabelom od 8 metara, usisnim crijevom od 2,2 metra, cijevima od nehrđajućeg čelika, podnom mlaznicom koja se može prebaciti, ravnim naboranim filterom i filtar vrećicom od flisa. Prilikom usisavanja fine prašine, začepljeni filtar može se učinkovito očistiti, pritiskom na gumb, putem integrirane funkcije čišćenja filtera. Na taj se način brzo vraća puna usisna snaga. Uz uređaj dolazi i utičnica za spajanje električnih alata. Kada su spojeni, usisavač se uključuje ili isključuje preko priključenog električnog alata. Prljavština koja je rezultat piljenja ili brušenja izravno se usisava. Podrazumijeva se da je usisavač opremljen drugim poznatim značajkama opreme iz provjerenog asortimana Kärcher mokrih i suhih usisavača.

-Specijalni pribor za odstranjivanje krupne nečistoće kod radova renoviranja
Šifra: 152518
Robna marka:KARCHER
Kataloški broj: KARCHER 1.628-376.0
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Usisavači
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA