KARCHER 1.324-030.0 Zoom
KARCHER 1.324-030.0 viskotlačni čistač k4, 20 bar

2.199,00 kn

  • na lageru dostupno za internet prodaju

Visokotlačni čistači Kärcher slika

Visokotlačni čistači Kärcher


Bez obzira je li u pitanju lagano ispiranje ili moćno čišćenje - Kärcher visokotlačni čistači nude savršeno rješenje za svaki zadatak čišćenja.

K2 - K7 perači slika

K2 - K7 perači


K 2- K 7 visokotlačni perači su izvrsni za površinske performanse bilo da se radi o vrtu, okućnici, prilazu ili nekoj drugoj teže dostupnoj površini.

Nastavci i dodaci za visokotlačne čistače slika

Nastavci i dodaci za visokotlačne čistače


Pomoću raznolikog Kärcher originalnog pribora i dodataka možete optimizirati snagu te proširiti područja uporabe svojih uređaja za čišćenje.

Visokotlačnim peračem K 4 Power Control nevjerojatno je lako očistiti svaku površinu pod pravim tlakom. A zahvaljujući aplikaciji Kärcher za dom i vrt također je vrlo lako pronaći pravi pritisak: savjetnik za aplikacije integriran u aplikaciju podržava korisnika praktičnim savjetima o svakoj situaciji čišćenja i predmetu čišćenja - za savršene rezultate čišćenja. Osim savjetnika za aplikacije, aplikacija nudi i druge korisne funkcije kao što su upute za montažu, upute za održavanje i njegu, kao i portal Kärcher Service. Kada se pronađe prava razina tlaka, može se lako postaviti okretanjem cijevi raspršivača i provjeriti na pištolju za prskanje G 160 Q Power Control. K 4 Power Control impresionira i sustavom deterdženta Kärcher Plug ’n’ Clean za lako prebacivanje deterdženta, teleskopskom ručkom za udoban transport, kao i parkirnim položajem za lako dostupan pribor.
Šifra: 147152
Robna marka:KARCHER
Kataloški broj: KARCHER 1.324-030.0
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Visokotlačni perači
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA