Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

KARCHER 1.630-750.0 Zoom
KARCHER 1.630-750.0 visokotlačni čistač k5 compact

344,00 €

  • na lageru dostupno

Visokotlačni čistači Kärcher slika

Visokotlačni čistači Kärcher


Bez obzira je li u pitanju lagano ispiranje ili moćno čišćenje - Kärcher visokotlačni čistači nude savršeno rješenje za svaki zadatak čišćenja.

K2 - K7 perači slika

K2 - K7 perači


K 2- K 7 visokotlačni perači su izvrsni za površinske performanse bilo da se radi o vrtu, okućnici, prilazu ili nekoj drugoj teže dostupnoj površini.

Nastavci i dodaci za visokotlačne čistače slika

Nastavci i dodaci za visokotlačne čistače


Pomoću raznolikog Kärcher originalnog pribora i dodataka možete optimizirati snagu te proširiti područja uporabe svojih uređaja za čišćenje.

K 5 Compact kombinira maksimalnu udobnost s punom snagom.
Zahvaljujući inovativnom konceptu skladištenja crijevo se nakon uporabe može jednostavno namotati oko prednjeg poklopca i osigurati gumenom trakom, te je vaš uređaj spreman za transport.
Dvije ručke za nošenje, teleskopska ručka koja se može podešavati po visini i mogućnost korištenja uređaja bilo horizontalno ili vertikalno osiguravaju još više udobnosti tijekom rada. Također je opremljen s Quick Connect okidačem, 8 m visokotlačnim crijevom, Vario Power raspršivačem (VPS), mlazom prljavštine i filtrom za vodu. K 5 Compact visokotlačni perač, s motorom hlađenim vodom i površinom od 40 m2 / h, idealan je za redovito korištenje pri umjerenom prljavštinu.

Tlak: 20-145 bara
Protok vode: 500 l/h
Max. dolazna temperatura :40

*2+3 godine jamstva na visokotlačne čistače. Sve potrebne informacije i upute za registraciju možete pronaći na web stranici https://bit.ly/49Auu36
Šifra: 116573
Robna marka:KARCHER
Kataloški broj: KARCHER 1.630-750.0
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Visokotlačni perači
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA