Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

KARCHER 1.676-025.0 Zoom
KARCHER 1.676-025.0 visokotlačni čistač k3 full control home

183,02 €

  • Nije dostupno

Visokotlačni čistači Kärcher slika

Visokotlačni čistači Kärcher


Bez obzira je li u pitanju lagano ispiranje ili moćno čišćenje - Kärcher visokotlačni čistači nude savršeno rješenje za svaki zadatak čišćenja.

K2 - K7 perači slika

K2 - K7 perači


K 2- K 7 visokotlačni perači su izvrsni za površinske performanse bilo da se radi o vrtu, okućnici, prilazu ili nekoj drugoj teže dostupnoj površini.

Nastavci i dodaci za visokotlačne čistače slika

Nastavci i dodaci za visokotlačne čistače


Pomoću raznolikog Kärcher originalnog pribora i dodataka možete optimizirati snagu te proširiti područja uporabe svojih uređaja za čišćenje.

Maksimalna kontrola kod svake površine – zahvaljujući mlaznoj cijevi s regulacijom tlaka i prikazu tlaka na pištolju. Opsežnu opremu uređaja K 3 Full Control Home, osim pištolja s prikazom tlaka, također čine i dva lakohodna kotača, visokotlačno crijevo dužine 6 m, glodalo za nečistoću s rotirajućim točkastim mlazom protiv tvrdokornih nečistoća, filtar za vodu radi zaštite pumpe od prodiranja čestica nečistoće, izvlačna teleskopska ručka i stabilni nogar. Dodatni Home Kit osigurava čišćenje večih površina oko kuće bez prskanja, a sadrži površinski čistač T 350 i 500 ml sredstva za čišćenje „Patio & Deck“. Površinski učinak 25 m2/h.Šifra: 141594
Robna marka:KARCHER
Kataloški broj: KARCHER 1.676-025.0
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Visokotlačni perači
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA