karcher akcija 2022
KARCHER 1.676-103.0 Zoom
KARCHER 1.676-103.0 visokotlačni čistač k3, 20 bar

1.599,00 kn 1.359,15 kn

Visokotlačni čistači Kärcher slika

Visokotlačni čistači Kärcher


Bez obzira je li u pitanju lagano ispiranje ili moćno čišćenje - Kärcher visokotlačni čistači nude savršeno rješenje za svaki zadatak čišćenja.

K2 - K7 perači slika

K2 - K7 perači


K 2- K 7 visokotlačni perači su izvrsni za površinske performanse bilo da se radi o vrtu, okućnici, prilazu ili nekoj drugoj teže dostupnoj površini.

Nastavci i dodaci za visokotlačne čistače slika

Nastavci i dodaci za visokotlačne čistače


Pomoću raznolikog Kärcher originalnog pribora i dodataka možete optimizirati snagu te proširiti područja uporabe svojih uređaja za čišćenje.

Karcher akcija 2022

Akcija traje od 06.01. do 07.02.2022. ili do isteka zaliha.
Zahvaljujući savjetniku za praktičnu primjenu u aplikaciji Home & Garden, koji može podržati K 3 Power Control visokotlačni perač, Kärcher omogućuje još bolje rezultate čišćenja - a korisnika pretvara u stručnjaka za čišćenje. Aplikacija također nudi sveobuhvatnu uslugu koja uključuje informacije o uređaju, aplikaciji i portalu Kärcher Service. Odgovarajući nivo pritiska za primjenu može se podesiti izravno na cijevi za prskanje i provjeriti na zaslonu pištolja za prskanje G 120 Q Power Control. Deterdžent se može nanijeti brzo, jednostavno i udobno iz integriranog spremnika za deterdžent. K 3 Power Control iz tvrtke Kärcher impresionira i izvlačivom teleskopskom ručkom za ugodan transport i skladištenje, postoljem za veću stabilnost, držačima za dodatke, visokotlačnom pištoljem i kabelom, kao i Kärcher sustavom Quick Connect. Stalak se može koristiti i kao druga ručka za nošenje, što vam omogućuje lako spremanje i učitavanje uređaja. Home Kit jamči čišćenje veće površine oko kuće bez prskanja, a uključuje T 1 sredstvo za čišćenje površina i 500 ml deterdženta "Patio & Deck".
Šifra: 147154
Robna marka:KARCHER
Kataloški broj: KARCHER 1.676-103.0
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Visokotlačni perači
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA