Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

KARCHER 1.676-103.0 Zoom
KARCHER 1.676-103.0 visokotlačni čistač k3 power controlhome

225,50 €

  • na lageru dostupno

Aplikacija Home & Garden, Teleskopska ručka slika

Aplikacija Home & Garden, Teleskopska ručka


Aplikacija Kärcher Home & Garden pretvorit će vas u stručnjaka za čišćenje. U postizanju savršenih rezultata

Visokotlačni čistači Kärcher slika

Visokotlačni čistači Kärcher


Bez obzira je li u pitanju lagano ispiranje ili moćno čišćenje - Kärcher visokotlačni čistači nude savršeno rješenje za svaki zadatak čišćenja.

K2 - K7 perači slika

K2 - K7 perači


K 2- K 7 visokotlačni perači su izvrsni za površinske performanse bilo da se radi o vrtu, okućnici, prilazu ili nekoj drugoj teže dostupnoj površini.

Nastavci i dodaci za visokotlačne čistače slika

Nastavci i dodaci za visokotlačne čistače


Pomoću raznolikog Kärcher originalnog pribora i dodataka možete optimizirati snagu te proširiti područja uporabe svojih uređaja za čišćenje.

Zahvaljujući savjetniku za praktičnu primjenu u aplikaciji Home & Garden, koji može podržati K 3 Power Control visokotlačni perač, Kärcher omogućuje još bolje rezultate čišćenja - a korisnika pretvara u stručnjaka za čišćenje. Aplikacija također nudi sveobuhvatnu uslugu koja uključuje informacije o uređaju, aplikaciji i portalu Kärcher Service. Odgovarajući nivo pritiska za primjenu može se podesiti izravno na cijevi za prskanje i provjeriti na zaslonu pištolja za prskanje G 120 Q Power Control. Deterdžent se može nanijeti brzo, jednostavno i udobno iz integriranog spremnika za deterdžent. K 3 Power Control iz tvrtke Kärcher impresionira i izvlačivom teleskopskom ručkom za ugodan transport i skladištenje, postoljem za veću stabilnost, držačima za dodatke, visokotlačnom pištoljem i kabelom, kao i Kärcher sustavom Quick Connect. Stalak se može koristiti i kao druga ručka za nošenje, što vam omogućuje lako spremanje i učitavanje uređaja. Home Kit jamči čišćenje veće površine oko kuće bez prskanja, a uključuje T 1 sredstvo za čišćenje površina i 500 ml deterdženta "Patio & Deck".

*2+3 godine jamstva na visokotlačne čistače. Sve potrebne informacije i upute za registraciju možete pronaći na web stranici https://bit.ly/49Auu36
Šifra: 147154
Robna marka:KARCHER
Kataloški broj: KARCHER 1.676-103.0
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Visokotlačni perači
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA