Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

DIPLEX 01780 Zoom
DIPLEX 01780 zaštitno staklo; galaxy s23 ultra, prozi

19,90 €

  • na lageru dostupno

Otporno na ogrebotine: Zaštitno staklo zaslona ima površinsku tvrdoću od 10H i na taj način sprječava ogrebotine na ekranu pametnog telefona, npr. od ključeva ili kovanica u džepu hlača ili torbici.

Zaštita od udarca: Zaslon je maksimalno zaštićen od udarca posebnim kaljenim staklom sa svojim kaljenim i zaobljenim rubovima. Zaštitno staklo zaslona također je pogodno za zaštitno kućište.

Instalacija bez mjehurića: Displex EASY-ON naljepnica omogućuje jednostavnu i brzu ugradnju stakla za zaštitu zaslona.

Savršeno pristajanje: Zaštitno staklo za zaslon dizajnirano je tako da odgovara Galaxy S23 Ultra. Konture su posebno dizajnirane i imaju otvore za zvučnik i mikrofon koji se precizno uklapaju.

Bez prljavštine: Visokotehnološki premaz protiv otisaka prstiju osigurava manje nakupljanja prljavštine na štitniku zaslona i optimalnu osjetljivost zaslona.

Vrhunska kvaliteta: Displex je često nagrađivan s nekoliko priznanja (pobjednik testa, izvrsno rangiranje) od strane stručnih medija.
Šifra: 158526
Robna marka:DISPLEX
Kataloški broj: DISPLEX 01780
Kategorija: MOBILE > Ostalo
Jamstvo:0 godine
Aktivni asortiman:DA