Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

VERBATIM 49545 Zoom
VERBATIM 49545 adapter; univerzalni; 2usb-c; 2usb-a

35,90 €

  • na lageru dostupno

Putni adapter za cijeli svijet

Verbatimov univerzalni putni adapter može se koristiti u više od 180 zemalja – nosite ga svugdje sa sobom i nikada nećete ostati bez struje. Ovaj višestruki utikač Svijet-Svijet omogućit će vam spajanje na bilo koje lokalno napajanje diljem svijeta i punjenje vaših uređaja gladnih energije, poput prijenosnih računala i baterija za fotoaparate. USB-C i USB-A priključci na dnu mogu puniti sve vaše USB uređaje uključujući pametne telefone, Bluetooth zvučnike, tablete, eksterne baterije i Kindlese.

Superbrzo 6-u-1 punjenje

Kompaktan i snažan univerzalni putni adapter omogućuje istovremeno punjenje šest uređaja putem AC utičnice i dva USB-A i tri USB-C priključka.
S USB-C priključkom koji podržava izlaznu snagu (PD) od 30 W i Brzo punjenje (QC) 3.0, pruža superbrzo punjenje za vaše uređaje.
Samo gurnite klizače na bočnoj strani višenamjenskog utikača kako biste otkrili tri najčešća međunarodna utikača - EU, UK i SAD - i zakrenite igle za utičnice u Australiji ili Kini.

Adapter Svijet-Svijet (pogodan za više od 180 zemalja)
Podržava PD 30W i QC 3.0
3 USB-C priključka
2 USB-A priključka
Podržava punjenje šest uređaja istovremeno.
Sadrži rezervni osigurač
Sigurnosni zatvarač sprječava umetanje stranih predmeta u utičnicu i štiti djecu
Materijal otporan na plamen
Kompaktan – njegova mala veličina čini ga praktičnim za nošenje
Šifra: 157687
Robna marka:VERBATIM
Kataloški broj: VERBATIM 49545
Kategorija: MOBILE > Ostalo
Jamstvo:1 godine
Aktivni asortiman:DA