Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

AIWA KBTUS-400 Zoom
AIWA KBTUS-400 prijenosni zvučnik; bt; kbtus-400; black

204,90 €

  • na lageru dostupno

Izlazna snaga: audio izlazna snaga od 50 W RMS, s pojačalom klase D za superiornu snagu zvuka, ugrađenim DSP-om (digitalni signalni procesor) s 4 PRESET NAČINA EKVALIZATORA, HyperBASS MDF sustav zvučnika visokih performansi sa 2x4" glavnim drajverima + 2x2" visokotoncima.
CD ladica: Motorizirana CD-ladica s više formata za reprodukciju CD, CD-R, CD-RW i CD-MP3.
USB PORT s dvostrukom funkcijom: MP3-player (čitljivo od 64 GB) s mogućnošću punjenja (DC5V, 1A).
Bluetooth: 5.0 bežični prijemnik (AVRCP + A2DP) s dometom od 10M.
Radio tuner: FM-PLL stereo digitalni radio tuner s automatskim skeniranjem i 30 unaprijed postavljenih memorija.
Priključci: RCA STEREO AUX INPUT Priključci na STRAŽNJEM panelu.
Priključci: 3,5 mm stereo paralelni AUX-INPUT priključak sprijeda (prednji priključak ima PRIORITET), 3,5 mm priključak za stereo slušalice na PREDNJIM PLOČIMA, Priključak za antenu na stražnjoj ploči (RCA-tip) s ekstra dugom žicom za antenu.
Dodaci uključeni: AC-kabel za napajanje,  3,5 mm-3,5 mm AIWA stereo AUX-IN kabel duljine 1,5 m, RCA-3,5 mm AUX kabel, antenski kabel, 2x kabela za zvučnike, daljinski upravljač, 2xAAA AIWA baterije.
Dimenzije proizvoda: Glavna jedinica: 270 x 247 x 116 mm.
Zvučnik: 154 x 231 x 275 mm. Težina: 6,1 kg
Šifra: 153312
Robna marka:AIWA
Kataloški broj: AIWA KBTUS-400
Kategorija: MOBILE > Prijenosni zvučnici
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA