Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Saznaj više

LG PL5.DEUSLLK Zoom
LG PL5.DEUSLLK bluetooth prijenosni zvučnik, crni

106,05 €

  • na lageru dostupno

Jednostavno moderan, elegantan, okrugli dizajn s gumenom oblogom, zvučnik se lako drži i lijepo pristaje vašoj ruci dok prstenasta svjetla zvučnika za duboke tonove dodaju raznobojni ugođaj vašem prostoru.

LG XBOOM Go PL5 s tehnologijom Meridian pruža premium kvalitetu zvuka. Slušajte duboki bas i bogate tonove svaki put kada reproducirate glazbu. Značajka Sound Boost povećava snagu zvuka i proširuje zvučno polje. Samo pritisnite gumb i podignite atmosferu na zabavi. Pasivni radijatori proizvode izražene basove koji su dovoljno snažni za pokretanje zabave gdje god išli. Kako zvučnici za duboke tonove vibriraju, treperava prstenasta svjetla stvaraju raznobojni pokret koji pridonosi osjećaju zabave.

Ocjena IPX5 znači da se vaš zvučnik može smočiti, a i dalje će raditi, tako da slobodno možete nastaviti plesati.

Vijek trajanja baterije od 18 sati pruža vam slobodu uživanja u glazbi u pokretu bez briga o napajanju.

Šarena LED svjetla razlikuju se i mijenjaju s promjenom ritma za dodatni osjećaj vaše glazbe.

Bežično se spojite na sto zvučnika LG XBOOM Go PL5 i multiplicirajte izlaz zvuka. Jači zvuk znači samo jednu stvar: Više zabave i bolju zabavu. Spojite dva zvučnika LG XBOOM Go PL5 s LG televizorom i upotrijebite ih za zvuk TV-a. Jednostavno se podešavaju i pružaju živahan surround zvuk što god gledali.

Pritišćite gumb reprodukcije dvije sekunde, zatim govorite da biste aktivirali značajku Google Assistant na telefonu sa sustavom Android™ ili Siri na telefonu sa sustavom iOS. Možete reproducirati glazbu, podcaste i više jednostavnom glasovnom naredbom.
Šifra: 144403
Robna marka:LG
Kataloški broj: LG PL5.DEUSLLK
Kategorija: MOBILE > Prijenosni zvučnici
Jamstvo:1 godine
Aktivni asortiman:DA