Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Saznaj više

hello spring 2024
SRSXB100D.CE7 Zoom

Kod za popust nije moguće iskoristiti na ovom artiklu.

SRSXB100D.CE7 prijenosni zvučnik,narančasti, ip67, 16h

45,00 € 49,00 €

  • na lageru dostupno

  • Kod za popust nije moguće iskoristiti na ovom artiklu

Hello spring 2024

Preko 2000 artikala po akcijskim cijenama do -30% čeka vas u Elipsu. Akcija traje od 11.03 do 21.04.2024. ili do isteka zaliha.

Kod za popust nije moguće iskoristiti na ovom artiklu.
Sony SRS-XB100 je iznimno prijenosni i izdržljivi Bluetooth zvučnik s impresivnim zvukom za svoje dimenzije, omogućujući vam da sada uživate u snažnom i kristalno čistom zvuku bilo gdje da se nalazite.

Procesor za difuziju zvuka širi zvuk ravnomjerno u svim smjerovima, dok pasivni radijator i zvučnik punog raspona poboljšavaju niske tonove stvarajući duboki bas. Baterija traje do 16 sati, a zvučnik dolazi s praktičnim indikatorom stanja baterije. Punjenje baterije obavlja se putem USB-C priključka.

S ocjenom IP67, zvučnik je vodootporan i otporan na prašinu. Tijelo XB100 ima novi UV premaz koji ga štiti od sunčevih zraka, omogućujući vam da ovaj zvučnik nosite bilo gdje bez brige.
SRS-XB100 je stvoren za život u pokretu.

Zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini i niskoj težini, lako ga je nositi sa sobom. Osim toga, dolazi s višenamjenskom trakom koju možete koristiti za nošenje ili pričvršćivanje zvučnika.
XB100 je kompatibilan s iOS-om i Androidom, te podržava brzo sparivanje za Android uređaje.

Ovaj prijenosni zvučnik također se može koristiti za obavljanje telefonskih ili video poziva, budući da podržava bolju kvalitetu poziva uz tehnologiju potiskivanja jeke. To znači da dvije osobe mogu razgovarati istovremeno bez prekidanja ili prekida.

Ako želite još veći zvuk, možete bežično povezati dva XB100 zvučnika za stereo zvuk koji će se širiti još šire.
Šifra: 159937
Robna marka:SONY
Kataloški broj: SONY SRSXB100D.CE7
Kategorija: MOBILE > Prijenosni zvučnici
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA