Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

BERLINGEN HAUS HAUS 7072 Zoom
BERLINGEN HAUS HAUS 7072 grill tava za prženje, 28 cm

29,99 €

  • na lageru dostupno

U skladu s trenutnim dizajnerskim trendovima desetljeća, ASPEN nudi neophodne komade za minimalističke domove. Proizvodi ne samo da su estetski privlačni, već uključuju i značajke koje poboljšavaju funkcionalnost i upotrebljivost.Dizajniran da ostane hladan na dodir s ergonomskom ručkom osjetljivom na dodir. Pogodna za indukciju.
Kovano tijelo od aluminija osigurava brzu i učinkovitu distribuciju topline za optimalne kulinarske performanse.
Proizvodi imaju "Titan Grey" premaz, pridonoseći njihovoj trajnosti i pružajući elegantan izgled. Dimenzije 28x28x2,1 cm, 2,1 litra.

Šifra: 160553
Robna marka:BERLINGER HAUS
Kataloški broj: BERLINGER HAUS 7072
Kategorija: POSUĐE > Tave
Jamstvo:1 godine
Aktivni asortiman:DA