Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

KORKMAZ A2843-1 Zoom
KORKMAZ A2843-1 tava neprianjajuća 5slojna granitna,26cm

36,50 €

  • na lageru dostupno

Serija PRO-CHEF donosi iznimno visokokvalitetne tave, a ovaj model se izdvaja svojim izvanrednim svojstvima. Ova visokokvalitetna indukcijska tava s peteroslojnim granitnim premazom pruža iznimnu trajnost i izvanrednu neprianjajuću površinu za pripremu hrane.
Jedna od ključnih prednosti ove tave je njezin peteroslojni granitni premaz, koji omogućuje pripremu hrane bez da se ona lijepi za površinu. To čini kuhanje praktičnim i omogućuje upotrebu manje masnoće ili ulja, čineći obroke zdravijima.
Ova tava je izuzetno svestrana i može se koristiti na različitim vrstama površina, uključujući indukcijske ploče. To je praktičan dodatak svakoj kuhinji. S visinom od 4 cm, omogućuje vam pripremu raznovrsnih jela, od pljeskavica do povrća i tjestenine.
Kvaliteta i funkcionalnost ove tave iz serije PRO-CHEF čine je nezamjenjivom u kuhinji. Uz nju, možete biti sigurni da ćete pripremiti jela vrhunske kvalitete bez napora.
Šifra: 160543
Robna marka:KORKMAZ
Kataloški broj: KORKMAZ A2843-1
Kategorija: POSUĐE > Tave
Jamstvo:1 godine
Aktivni asortiman:DA