Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

NESPRESSO D113-EUWHN2 Zoom
NESPRESSO D113-EUWHN2 aparat za kavu citiz bijela

199,00 €

  • na lageru dostupno

19 bara slika

19 bara


Nespresso aparati su opremljeni pumpom koja radi pod pritiskom od 19 bara te pruža snagu potrebnu za oslobađanje preko 900 različitih aroma kave.

25 sekundi pripreme slika

25 sekundi pripreme


Uz Nespresso aparat, od trenutka uključivanja do pripreme idealne šalice kave, dijeli vas samo nevjerojatnih 25 sekundi.

Dužina kave slika

Dužina kave


Nespresso aparati nude opciju tvorničkih postavki za duljinu kave Espresso 40 ml ili Lungo 110 ml, također imaju mogućnost programiranja željene količine.

Automatsko isključivanje  slika

Automatsko isključivanje


Svi aparati poseduju automatsku funkciju isključivanja nakon 9 minuta neaktivnosti, kao i mogućnost programiranja uštede energije.

U periodu od 01.04.2024.-30.09.2024. za svaki kupljeni Nespresso aparat za kavu dobivate POKLON KOD u vrijednosti 35 eura za kupovinu najmanje 80 kapsula Nespresso kave.
Više informacija na: https://www.nespresso.hr/hr/trade-reg


Uključuje komplet od 7 kapsula
Poboljšani retro-moderni dizajn, sa integriranim mikserom za mlijeko.
Sa novim dizajnom koji daje dodir elegancije ritualima ispijanja kave širom svijeta, CitiZ će zadovoljiti i ljubitelje Nespresso kave, kao i obožavatelje dizajna.
Funkcije jednostavne za korištenje uključuju dva gumba koja se mogu programirati sa automatskim zatvaranjem protoka za Espresso i Lungo kavu, kao i posudu za kapanje koja se može skinuti ukoliko koristite visoke čaše. Opremljen Aeroccinom, optimiziran u prostoru, automatski priprema savršenu mliječnu pjenu kao i toplo mlijeko. CitiZ&milk Vam omogućava da kreirate beskonačan broj napitaka od kave i mlijeka jednim dodirom gumba. Pumpa visokih performansi od 19 bara svaki put pruža kavu u stilu bariste, savršeno izdvajajući delikatne okuse i vrhunske arome svake kapsule kave i stvarajući neusporedivo gustu i divnu kremu. Sistem za brzo zagrijavanje postiže idealnu temperaturu za samo 25 sekundi, dok funkcija automatske uštede energije isključuje aparat nakon 9 minuta neaktivnosti. Zadržavajući svoje prepoznatljive linije i vrhunsku završnu obradu, linija intuitivnih i jednostavnih CitiZ aparata objedinjuje Nespressovu stručnost kako bi zadovoljila sve Vaše potrebe. Svaki aparat sadrži set dobrodošlice sa nizom Nespresso kapsula koje imaju jedinstvene aromatične profile.
Uklonjivi spremnik za vodu: 1L
Dimenzije (ŠxDxV): 21.9 x 37.2 x 27.8 cm
Pritisak: 19 bara
Ručno ubacivanje i izbacivanje kapsule
Automatsko isključivanje nakon 9 minuta
Težina: 4.6 kg
Kapacitet posude za iskorištene kapsule: 11
Šifra: 138034
Robna marka:NESPRESSO
Kataloški broj: Nespresso D113-EUWHN
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Aparati za kavu
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA