Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Saznaj više

SONY SRSXG500B Zoom
SONY SRSXG500B prijenosni bluetooth zvučnik

299,00 €

  • na lageru dostupno

Ponesite snažan zvuk kamo god krenuli. SRS-XG500 je i prenosiv i izdržljiv. S IP66 ocjenom vodootporan je i otporan na prašinu, tako da ga bez brige možete nositi bilo gdje. Ima čak i vodoodbojnu mrežnu završnu obradu.
Uz 30 sati trajanja baterije, brzo punjenje (10 minuta za 3 sata baterije) i punjenje preko pametnog telefona putem USB-A, možete održavati melodije cijeli dan.
A ugrađena ručka čini ovaj bežični zvučnik jednostavnim za uzimanje i pokretanje.

Ovaj Sony zvučnik moćan je i dizajniran za pružanje dubokih, jakih basova i bogatog, jasnog zvuka - što god slušate - zahvaljujući jedinici X-Balanced Speaker i visoko učinkovitim visokotoncima. A da biste bas dodatno potaknuli, samo pritisnite tipku MEGA BASS!

Volite karaoke ili sviranje gitare? S dva ulaza možete priključiti dva mikrofona ili koristiti jedan ulaz za gitaru i koristiti karaoke zvučnik kao pojačalo.

Učinite svoju zabavu još većom uz Party Connect putem Bluetootha®. Spojite do 100 kompatibilnih Sony Bluetooth® modela zvučnika kako biste uživali u sinkroniziranom zvuku i osvjetljenju.
Šifra: 151788
Robna marka:SONY
Kataloški broj: SONY SRSXG500B.EU8
Kategorija: MOBILE > Prijenosni zvučnici
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA