Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

SENNHEISER 509188 Zoom
SENNHEISER 509188 slušalice; in-ear; tws; cx plus; crne

159,90 €

  • na lageru dostupno

Sennheiser CX Plus True Wireless bežične su Bluetooth slušalice koje pružaju iznimno čist zvuk, aktivnu izolaciju buke i idealno pristaju svakom uhu. Svaka slušalica opremljena je mikrofonom i kontrolnom pločom koja omogućuje jednostavno upravljanje glazbom i pozivima, kao i brzi pristup glasovnom asistentu. CX Plus True Wireless radi do 8 sati s jednim punjenjem, a kutija za punjenje drži bateriju još 16 sati. Slušalice su također vodootporne prema IPX4 standardu.

Aktivna izolacija
Uz aktivnu zvučnu izolaciju slušat ćete glazbu i telefonirati bez smetnji iz okoline. S funkcijom Transparent Hearing možete slušati okolni zvuk čak i kada imate slušalice u ušima.

Odlična baterija
Slušalice ćete moći koristiti cijeli dan jer s jednim punjenjem osiguravaju 8 sati rada. Kutija za punjenje pruža dodatnih 16 sati trajanja baterije.

Potpuna kontrola
Svaka slušalica ima ugrađenu kontrolnu pločicu osjetljivu na dodir koja vam omogućuje upravljanje reprodukcijom, glasnoćom, pozivima, glasovnim pomoćnikom i drugim funkcijama. Naredbe možete prilagoditi u aplikaciji Smart Control.

Ostala svojstva

TrueResponse sonde osiguravaju kristalno čist zvuk
Savršeno pristaje svakom uhu - uključena su 4 adaptera različitih veličina
Vodootporan prema standardu IPX4 - pogodan za korištenje tijekom sportskih aktivnosti ili po kiši
Automatsko uključivanje/isključivanje glazbe kada stavite/skinete slušalice
Ugrađeni mikrofon u svakoj slušalici
Brzo punjenje - slušalice se pune za 10 minuta za cca 1 sat rada
Bluetooth 5.2 veza s podrškom za SBC, AAC, aptX™ i aptX Adaptive kodek
Dostupna mobilna aplikacija Smart Control za podešavanje zvuka (ekvilajzer), naredbi i zvučne izolacije
Šifra: 159797
Robna marka:SENNHEISER
Kataloški broj: SENNHEISER 509188
Kategorija: AUDIO - VIDEO > Slušalice
Jamstvo:1 godine
Aktivni asortiman:DA