elipso back to school akcija 2022
SONY WIC310N Zoom
SONY WIC310N slušalice, bežične, zlatne

209,00 kn 198,00 kn

  • na lageru dostupno za internet prodaju

Elipso back to school akcija 2022

Potražite preko 1000 artikala po akcijskim cijenama. Akcija traje od 03.08. do 31.08.2022. ili do isteka zaliha. Ostvarite dodatnih 10% popusta na određenih 100 artikla uz plaćanje Premium Visa karticom u periodu od 19.08. do 26.08.2022. Dodatnih 10% popusta vrijedi na određenih 100 artikla te se obračunava na blagajni u Elipso fizičkim prodavaonicama ili na Elipso webshopu uz korištenje koda za popust: „PREMIUMVISA10“.

Kod za popust nije moguće iskoristiti na ovom artiklu.
Prijenosnost i fleksibilnost za ugodno slušanje
Meke, fleksibilne i lagane slušalice WI-C310 koje se umeću u uho omogućuju udobno slušanje u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu.

Prijeđite na bežičnu vezu uz BLUETOOTH®
Oprostite se od zapetljanih žica i izvučenih nastavaka. Uz bežičnu tehnologiju BLUETOOTH® možete se bežično povezati s uređajem i uživati u savršenom slušanju bez prekida.

Trajanje baterije od 15 h
Uz čak 15 sati reprodukcije kada su u potpunosti napunjene možete slušati omiljene popise za reprodukciju i podcaste tijekom cijelog dana.

Uključivanje uz brzo punjenje
Kada se trajanje baterije približi kraju, samo 10 minuta punjenja pružit će vam čak 60 minuta slušanja To znači da ćete i u gužvi biti brzo spremni za nastavak slušanja. Ako imate više vremena, bateriju možete u potpunosti napuniti za samo tri sata.

Boje za usklađivanje s vašim stilom
Pokažite svoj stil uz izbor od četiri boje i elegantan, ravan kabel i upadljivu metalnu završnu obradu.
Magnetske slušalice za jednostavan prijenos
Svaka slušalica ima ugrađeni magnet za prijenos i pohranu bez zapetljavanja.

Oslobodite se uz dizajn oko vrata
Dizajn oko vrata udoban je, lagan i jamči da vam slušalice neće smetati, pa možete uživati u slušanju u potpunoj slobodi.
Hands-free pozivi jednom rukom
Pozivate li prijatelja putem povezanog pametnog telefona? Dodirnite višefunkcijsku tipku i bit ćete spremni za početak razgovora. Vrijeme za oproštaj? Samo ponovno pritisnite tipku i završite poziv.

Pogonske jedinice od 9 mm za snažan, precizan zvuk
Neovisno o tome slušate li popularne hitove, koncerte klasične glazbe ili jazz solo izvedbe, pogonska jedinica od 9 mm pruža dinamičan zvuk s dubokim basovima, preciznijim visokim tonovima i vrhunskom jasnoćom.

Glasovni pomoćnik nadomak ruke
Pogledajte vremensku prognozu, pročitajte najnovije vijesti i još mnogo toga s pomoću glasa. Dvaput dodirnite višefunkcijsku tipku i odmah ćete pristupiti Siri ili Google asistentu.
Šifra: 138561
Robna marka:SONY
Kataloški broj: SONY WIC310N.CE7
Kategorija: AUDIO - VIDEO > Slušalice
Jamstvo:1 godine
Aktivni asortiman:DA