Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Saznaj više

Tečaj: 1€ = 7,53450 kn

akcija sony bts audio rujan 2023
Sony LinkBuds sive Zoom
Sony LinkBuds sive slušalice; bežične; sive

119,00 € 185,68 €

896,61 kn 1.399,01 kn

  • na lageru dostupno

Akcija Sony BTS audio rujan 2023

Akcija traje od 4.9. do 1.10.2023. ili do isteka zaliha.
LinkBuds savršeno povezuju sve vaše svjetove pomoću prstenastog dizajna koji vam omogućuje da čujete pozive, glazbu i drugi online sadržaj u bilo kojem trenutku, kao i zvukove iz okoline transparentno, a da pritom ništa ne osjećate u uhu! Male i lagane s super prikladnim stilom za sate ugodnog nošenja, osiguravaju da ste uvijek povezani sa svojim životom, tako da nikada ništa nećete propustiti.

Dakle, kako funkcionira ovaj jedinstveni dizajn? Novorazvijena jedinica drivera prstenastog tipa omogućuje transparentnost zvuka. To znači da ćete čuti kada netko zove vaše ime tijekom poziva ili možete razgovarati s prijateljima dok slušate glazbu na vašim Bluetooth® slušalicama.

Kvaliteta poziva na ovim slušalicama s mikrofonom je fantastična, a naša tehnologija Precise Voice Pickup pruža kristalno jasan zvuk osobi s druge strane telefona, čak i ako ste u bučnom okruženju.

Čuti ćete svaki put nevjerojatnu kvalitetu zvuka zbog našeg integriranog procesora V1 koji reproducira sve detalje u vašoj glazbi za bogat, dobro uravnotežen zvuk i DSEE tehnologija koja vraća kompresirane datoteke bliže izvornoj kvaliteti snimanja.

Uz niz pametnih značajki slušanja kao što je Adaptive Sound Control, kao i Wide Tap Area za veću kontrolu reprodukcije, LinkBuds su super jednostavne za korištenje. Također su otporne na vodu IPX4, s baterijom do 17,5 sati i brzim punjenjem, tako da nikada ne morate isključiti slušalice.
Šifra: 153066
Robna marka:SONY
Kataloški broj: SONY WFL900H.CE7
Kategorija: AUDIO - VIDEO > Slušalice
Jamstvo:1 godine
Aktivni asortiman:DA