Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Saznaj više

YAMAHA ATWE3CRE Zoom
YAMAHA ATWE3CRE slušalice; in-ear; tw-e3c; red

99,00 €

  • na lageru dostupno

Yamaha W-E3C omogućuje potpuno razumijevanje glazbene kreacije i načina na koji se umjetnikove misli prevode u njihovu glazbu.
W-E3C pruža jasnoću koja oduzima dah s izražajnim nijansama instrumenata. Uživajte u reprodukciji vokala onakvima kakvi jesu i naelektriziranoj atmosferi svakog mjesta za nastup.
Podesite kvalitetu zvuka pomoću aplikacije za pametne telefone Headphone Control. Trenutačno odaberite optimalnu kvalitetu zvuka jednim dodirom jedne od 5 unaprijed postavljenih postavki.

VOLITE GLAZBU, ZA CIJELI ŽIVOT

Strast prema glazbi uz pažnju na zdravlje sluha - savršen duet za cijeli život. Pomažemo da to postane stvarnost.

BRIGA ZA SLUŠANJE

Smanjenje glasnoće obično rezultira uočenim gubitkom određenih frekvencija, što je fenomen ljudskog sluha. Listening Care inteligentno prilagođava EQ kako bi pružio zvuk punog raspona čak i pri nižoj glasnoći.

CJELODNEVNA UDOBNOST

Kompaktan, praktičan i udoban. Kompaktna veličina daje vašem uhu osobniju prilagodbu, a posebno dizajnirano udubljenje sa strane osigurava udobno i sigurno pristajanje. Prikladni senzori za dodir omogućuju glatko rukovanje bez napora.
Održava vas cijeli dan uz 9 sati uz slušalice i još 15 sati iz kućišta za punjenje.
Uz IPX5 ocjenu vodootpornosti, malo znoja ili kiše neće naštetiti ovim slušalicama, što ih čini savršenim za vježbanje i život u pokretu.

Boja: crvena
Šifra: 160717
Robna marka:YAMAHA
Kataloški broj: YAMAHA ATWE3CRE
Kategorija: AUDIO - VIDEO > Slušalice
Jamstvo:1 godine
Aktivni asortiman:DA