Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

PHI TAB8205 10 Zoom
PHI TAB8205 10 soundbar 2.1, 120w, dolby audio

339,00 €

  • na lageru dostupno

Ugrađeni niskotonac s maks. 200 W
Dolby Audio
DTS Play-Fi kompatibilnost
Povezivanje s glasovnim pomoćnicima

Pametni, kompaktni soundbar s ugrađenim niskotoncem
Ovaj soundbar dodaje novu dimenziju svemu što gledate i svakom zapisu kojeg obožavate. 2.1 kanala obogaćuju zvučne podloge, efekte čine gromoglasnijima, a razgovore jasnijima. Ugrađeni niskotonac pojačava svaku eksploziju i svaki bas.

Play-Fi
Jednostavna Play-Fi kompatibilnost ovaj soundbar čini zvijezdom vaše konfiguracije u više prostorija. Možete sinkronizirati zvučnike s podrškom za Play-Fi za zvuk u više prostorija ili čak konfigurirati pravi surround sustav – sve to putem aplikacije Philips Sound ili Play-Fi.

Dolby Audio
Uronite u svoje omiljene serije i filmove. Ovaj soundbar s ugrađenim niskotoncem podržava format Dolby Digital Plus za širi, uključujući doživljaj. Glasovi su jasniji. Efekti dojmljiviji.

Kupite The One televizor i Philips soundbar serije 6, 7 i 8 iz promocije, u periodu od 1.4.2023 do 31.5.2023 tako da se oba proizvoda nalaze na istom računu,ispunite obrazac za povrat novca te ostvarite povrat novca do 200€!
Više informacija pronađite na linku: https://bit.ly/3TVc1HD
Šifra: 156157
Robna marka:PHILIPS
Kataloški broj: PHI TAB8205/10
Kategorija: AUDIO - VIDEO > Soundbarovi
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA