SIEMENS - GIGASET GIGASET A170 Zoom
SIEMENS - GIGASET GIGASET A170 telefon; crni; a170

179,00 kn

  • na lageru dostupno za internet prodaju

Sjajna kvaliteta audio načina rada
U imeniku se može pohraniti do 50 imena i brojeva
Zvuk za upozorenje za praznu bateriju
Prograbilne tipke za brzu uspostavu poziva (prečaci)
Osvjetljeni crno-bijeli 1.5 '' grafički prikaz
Prikazivanje datuma i vremena
10 razlicitih vrsta melodija za dolazne pozive
Prikaz propuštenih poziva
Prikaz liste zadnjih 25 poziva
Boja: crna

Telefon koji odgovara vašim zahtjevima za pozive – jednostavan i pristupačan.
Otkrijte Gigaset A170. To je osnovni, pouzdani bežični telefon s kvalitetom proizveden u Njemačkoj. Tipke prilagođene korisniku s osjetljivim točkama pritiska čine biranje bez napora. Veliki, osvijetljeni i grafički matrični zaslon olakšava čitanje. A zahvaljujući unaprijed konfiguriranoj registraciji na baznu stanicu, za postavljanje nije potrebno ništa osim brzog plug & play. I još jedna stvar o kojoj se nećete morati brinuti: Eco Mode Plus bez zračenja čini ga ekološki prihvatljivim izborom u telefoniji.

Uvjerljivo jasnoćom: osvijetljeni grafički zaslon jantarne boje.
Vrijedan više od samo jednog pogleda: veliki matrični zaslon na našem novom A170 sjaji optimalnom čitljivošću. To čini provjeru vašeg imenika ili popisa poziva posebno jednostavnom. Zaslon A170 također je osvijetljen za jednostavno rukovanje, danju i noću.

Lako, i ne samo na oko: upotrebljivost koja sve pojednostavljuje.
Pouzdan bežični telefon Gigaset A170 ističe se pristupačnom cijenom i osnovnim funkcijama: tipkama s osjetljivim točkama pritiska koje čine biranje ugodnim i postavkom plug & play koja vam omogućuje da ga koristite odmah iz kutije. I kako biste bili sigurni da dobre stvari traju: fiksni telefon Gigaset A170 može podnijeti razgovore do 18 sati ili do 200 sati u stanju čekanja bez ponovnog punjenja.

Imajući na umu pozive za vas: praktična pohrana podataka.
Svakodnevno pozivanje sada je još praktičnije jer Gigaset A170 pamti zadnjih 25 propuštenih i primljenih poziva na svom popisu poziva. A zaseban popis poziva pohranjuje zadnjih 10 brojeva koje ste unijeli – za brzo ponovno biranje. Također ćete imati sve važne brojeve pri ruci: priloženi telefonski imenik prikladno pohranjuje do 50 kontakata. To znači da su prijatelji i obitelj uvijek dostupni pritiskom na nekoliko gumba.

Uvijek na usluzi: sve informacije koje su vam potrebne.
Uživajte u trenutnom pristupu svim informacijama koje su vam potrebne tijekom dana i dok primate pozive: Gigaset A170 na svom zaslonu prikazuje datum, trajanje poziva i ID pozivatelja. Tako ćete uvijek znati tko vas zove kada telefon zazvoni. Jeste li znali da A170 možete koristiti i izvan telefonije? Kada vam je potreban pouzdan podsjetnik, samo upotrijebite njegovu funkciju alarma.

Dobrodošli u zeleni dom: ECO DECT za pozive bez zračenja.
Kao i svi Gigaset bežični telefoni, Gigaset A170 opremljen je ekološki prihvatljivom ECO DECT tehnologijom. To znači da su telefoni bez zračenja u stanju pripravnosti, čak i ako imate nekoliko slušalica, sve dok bazna stanica i sve registrirane slušalice također podržavaju ECO DECT. Tijekom telefonskog poziva, snaga odašiljanja automatski se prilagođava udaljenosti između bazne stanice i slušalice. Što je kraća udaljenost do bazne stanice, to je niže zračenje. Za maksimalni DECT raspon, ECO DECT način rada može se deaktivirati u bilo kojem trenutku.
Šifra: 146907
Robna marka:SIEMENS - GIGASET
Kataloški broj: SIM GIGASET A170
Kategorija: AUDIO - VIDEO > Telefoni
Jamstvo:1 godine
Aktivni asortiman:DA