Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

PHILIPS MSDHC16GBCL10 Zoom
PHILIPS MSDHC16GBCL10 memorijska kartica, microsd, 16gb, cl.10

7,83 €

  • na lageru dostupno

Philips Micro SD Class 10 UHS-I U1 memorijske kartice vrlo su prikladne za aplikacije u kojima su važne velike brzine pisanja, kao što je (Full) HD video snimanje.
Čitaju datoteke maksimalnom brzinom od 80MB/s.
Memorijske kartice prikladne su za korištenje u mobilnim telefonima, tablet računalima i svakoj drugoj opremi opremljenoj utorom za Micro SDHC/XC karticu.
Priloženi Micro SD adapter omogućuje korištenje Micro SDHC/XC kartica u opremi prikladnoj za SDHC/XC kartice pune veličine.
UHS-I U1 u kombinaciji s video klasom V10 nudi prave specifikacije za video snimanje u stvarnom vremenu, visoke kvalitete, bez međuspremnika.
Kapacitet pohrane: 16 GB.
Klasa: Klasa 10 UHS-I U1.
Maks. brzina: čitanje: 80MB/s / pisanje: 20MB/s.
Kapacitet dovoljan za snimanje više od 4.500 omiljenih fotografija ili 160 glazbenih minuta Full HD videozapisa.
Utemeljeno na formatu komprimirane fotografije jpg od 10 MP i 13 MB/s u Full HD videozapisima
Šifra: 122006
Robna marka:PHILIPS
Kataloški broj: PHI MSDHC16GBCL10
Kategorija: INFORMATIKA > Memorijske kartice
Jamstvo:1 godine
Aktivni asortiman:DA