Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

NACON RIG300PROHS Zoom
NACON RIG300PROHS headset; gaming; multiplatform; black

34,90 €

  • na lageru dostupno

Kombinacija visokih performansi i udobnosti, što ga čini dijelom opreme kojem možete vjerovati čak i tijekom najdužih sesija igranja. S izuzetnom kvalitetom zvuka, mikrofonom s lakim pristupom i inovativnim dizajnom za udobnost, ove slušalice savršen su saveznik za svakog igrača koji traži visoke performanse u pristupačnom paketu.

Slušalice RIG 300 mogu se pohvaliti redizajniranim dizajnom za optimalno iskustvo igranja. Slušalice exoskeleton imaju lagane i taman jastučiće za uši koji okružuju cijelo uho i isporučuju čist zvuk kroz zvučnike od 40 mm. Izuzetno lagana i fleksibilna traka za glavu praktički se ne može slomiti. Kraći i diskretniji mikrofon može se sklopiti radi lakšeg skladištenja i prijenosa. Mikrofon RIG 300 dizajniran je najnovijom tehnologijom i toliko je lagan da nećete ni znati da postoji.
Zaštićeni od vanjskih smetnji s mekom i udobnom pjenom na traci za glavu i jastučićima za uši koji okružuju cijelo uho, možete doživjeti potpuno uranjanje u laganom pakiranju.
Ultra-precizni zvučnici od 40 mm osiguravaju neprimjetne prijelaze između dubokog basa i jasnih visokih tonova u ekspanzivnom zvučnom pejzažu vaših omiljenih igara.
Sa samo 233 grama, unatoč čvrstoći gotovo nesalomljive trake za glavu i mogućnosti podešavanja veličine na 3 različita načina, teško da ćete znati da su RIG 300 slušalice tu.
Igrate li s drugim igračem kojeg jedva čujete? Ili ikada poželite brzo isključiti mikrofon? Potrebnim postavkama možete pristupiti izravno pomoću diskretnog kontrolera ugrađenog u kabel: navigacija kroz izbornike konzole stvar je prošlosti!

OPĆE INFORMACIJE
Kompatibilnost:
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- Xbox
- Windows
Vrsta slušalica: Oko uha
Boja: Crna

AUDIO SPECIFIKACIJE
Frekvencijski odziv: 20 Hz – 20 kHz
Impedancija: 32 ohma
Maksimalna razina zvučnog tlaka: 111 dBSPL/V
Promjer pogonskog elementa: 40 mm

SPECIFIKACIJE MIKROFONA
Frekvencijski odziv mikrofona: 100 Hz – 10 kHz
Mikrofon koji se može ukloniti: Ne

POVEZIVANJE
Priključak: 3.5mm
Kontrola glasnoće: Ugrađena
Šifra: 162092
Robna marka:NACON
Kataloški broj: RIG300PROHS
Kategorija: INFORMATIKA > Slušalice i mikrofoni
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA