Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

REDRAGON H120 Zoom
REDRAGON H120 headset; gaming; h120

14,90 €

  • na lageru dostupno

Headset ima kristalno jasan zvuk i izvrsnu izolaciju od buke koja vam donosi potpuno uranjanje u vašu gaming sesiju. Neodimijski usmjerni upravljači od 40mm s osjetljivošću od 103dB pružaju iznimnu preciznost zvuka, dok mekane podstavljene zatvorene šalice za uši nude naprednu izolaciju od pasivne buke.
Slušalice pružaju vrhunsku udobnost za dulje igranje igara zahvaljujući maloj težini i zatvorenim ušnim šalicama za smanjenje buke pomoću meke udobne memorijske pjene s vrlo prilagodljivom trakom za glavu koja pruža savršeno prianjanje.

ZNAČAJKE

- 3.5mm audio utičnica nudi gotovo univerzalnu kompatibilnost uređaja
- Podesiv mikrofon
- In-line kontrola glasnoće
Šifra: 137217
Robna marka:REDRAGON
Kataloški broj: REDRAGON H120
Kategorija: INFORMATIKA > Slušalice i mikrofoni
Jamstvo:1 godine
Aktivni asortiman:DA