Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Saznaj više

Nintendo Switch 5055277050529 Zoom
Nintendo Switch 5055277050529 switch igra sonic origins plus - limited

39,90 €

  • na lageru dostupno

16 KLASIČNIH NASLOVA, 1 BEZVREMENSKA KOLEKCIJA

Doživite prikupljene avanture ježa Sonic-a u nedavno remasteriranom Sonic Origins Plus! Sa 16 legendarnih Sonic naslova uključujući 12 Game Gear igara, nove likove koji se mogu igrati, načine rada, izazove, sadržaj iza scene i više, ovo je definitivan način za igranje ovih klasičnih igara!

PREMIUM FIZIČKO IZDANJE

Oni koji kupe Physical Edition također će dobiti retro-inspiriran reverzibilni naslovni list i umjetničku knjigu od 20 stranica.

KLASIČNI ZVUK REDEFINIRAN NA ŠIROKOM ZASLONU HD

Istražite 4 klasična remasterirana Sonic naslova – Sonic the Hedgehog, Sonic 2, Sonic 3 & Knuckles i Sonic CD u visokoj razlučivosti, s potpuno novim početnim i završnim animacijama za svaki naslov!

KLASIČNI I OBLJETNIČKI NAČINI

Spin Dash svoj put kroz brojne zone u klasičnom načinu rada s izvornom rezolucijom igre i ograničenim životima, ili u novom jubilarnom načinu rada s neograničenim brojem života u obnovljenom širokom HD-u.

NOVI LIKOVI KOJI SE MOGU IGRATI

Igrajte kao Sonic, Tails ili Knuckles u igrama Sonic the Hedgehog, Sonic the Hedgehog 2, Sonic 3 & Knuckles i Sonic CD! I po prvi put ikada igrajte kao Amy Rose u ovim legendarnim klasičnim naslovima!

12 NAZIVA OPREME ZA SONIČNE IGRE

Doživite 12 omiljenih Sonic Game Gear naslova na platformama trenutne generacije!
Šifra: 158798
Robna marka:Nintendo Switch
Kataloški broj: SWT 5055277050529
Kategorija: INFORMATIKA > Software
Jamstvo:0 godine
Aktivni asortiman:DA