Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

Sony Playstation 4 4020628597252 Zoom
Sony Playstation 4 4020628597252 ps4 igra shadow of the tomb raider - def

19,90 €

  • na lageru dostupno

U Definitivnom izdanju igre Shadow of the Tomb Raider doživite posljednje poglavlje Larinog podrijetla. Kombinirajući osnovnu igru, svih sedam DLC izazovnih grobnica, kao i sva oružja, odjeću i vještine koje je moguće preuzeti, Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition je ultimativni način da doživite Larin odlučujući trenutak.

Preživite i napredujte na najsmrtonosnijem mjestu na Zemlji: ovladajte nemilosrdnim okruženjem džungle kako biste preživjeli. Istražite podvodna okruženja ispunjena pukotinama i sustavima dubokih tunela.

Postanite jedno s džunglom: nadjačana i nadbrojčana, Lara mora iskoristiti džunglu u svoju korist. Udarite iznenada i nestanite poput jaguara, koristite blato kao kamuflažu i ulijevajte strah neprijateljima da posijete kaos.

Otkrijte mračne i brutalne grobnice: Grobnice su strašnije nego ikad prije, zahtijevaju napredne tehnike obilaska da bi se do njih došlo, a kada uđu, pune su smrtonosnih zagonetki.

Otkrijte živuću povijest: otkrijte skriveni grad i istražite najveće središte ikad pronađeno u igri Tomb Raider.
Šifra: 161302
Robna marka:Sony Playstation 4
Kataloški broj: PS4 4020628597252
Kategorija: INFORMATIKA > Software
Jamstvo:0 godine
Aktivni asortiman:DA