Sony Playstation 4 GTA Trilogy Definitive Edition Zoom
Sony Playstation 4 GTA Trilogy Definitive Edition ps4 igra gta triology: definitive editio

249,00 kn

Tri kultna grada, tri epske priče. Igrajte klasike koji definiraju žanr originalne trilogije Grand Theft Auto: Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City i Grand Theft Auto: San Andreas ažurirani za novu generaciju, sada sa sveobuhvatnim poboljšanjima, uključujući briljantno novo osvjetljenje i ekološke nadogradnje, teksture visoke razlučivosti, povećane udaljenosti crtanja, kontrole i ciljanje u stilu Grand Theft Auto V, i još mnogo toga, oživljavajući ove voljene svjetove sa svim novim razinama detalja.

Grand Theft Auto: Trilogija – Definitivno izdanje uključuje:

Grand Theft Auto III: Sve počinje u Liberty Cityju. S revolucionarnom slobodom da idete bilo gdje i uvučete bilo koga, Grand Theft Auto III stavlja vam središte kriminalnog podzemlja na dohvat ruke, ako imate dovoljno hrabrosti da ga preuzmete.

Grand Theft Auto: Vice City: Dobrodošli u 1980-e. Iz desetljeća velike kose i pastelnih odijela dolazi priča o usponu jednog čovjeka na vrh kriminalne hrpe. Grand Theft Auto vraća se s pričom Tommyja Vercettija o izdaji i osveti u tropskom gradu natopljenom neonom prepunom ekscesa i prepunom mogućnosti.

Grand Theft Auto: San Andreas: Prije pet godina, Carl 'CJ' Johnson pobjegao je iz izmaglice Los Santosa, San Andreasa... grada koji se razdire nevoljama s bandama, drogom i korupcijom. Sada su rane 90-e. CJ mora ići kući - njegova majka je ubijena, obitelj mu se raspala, a njegovi prijatelji iz djetinjstva idu prema katastrofi. Po povratku u susjedstvo, nekoliko policajaca ga optužuje za ubojstvo, prisiljavajući CJ-a na putovanje koje ga vodi preko cijele države San Andreas, kako bi spasio svoju obitelj i preuzeo kontrolu nad ulicama u sljedećoj iteraciji serije. to je sve promijenilo.

Razvio Rockstar Games, a adaptirao Grove Street Games.
Šifra: 151384
Robna marka:Sony Playstation 4
Kataloški broj: PS4 GTA TRI-DE
Kategorija: INFORMATIKA > Software
Jamstvo:0 godine
Aktivni asortiman:DA