Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

KRUPS KP123B10 Zoom
KRUPS KP123B10 aparat za kavu; dolce gusto; mini me

85,00 €

  • na lageru dostupno

PLAY and SELECT tehnologija slika

PLAY and SELECT tehnologija


Uz Play and Select tehnologiju odaberite količinu kave koja vam najbolje paše u određenom trenutku, espresso ili veća kava).

Podesiva visina posude za kapljevinu slika

Podesiva visina posude za kapljevinu


Odaberite svoje omiljene Dolce gusto okuse i uz podesivu posudu pripremite visinu na odgovarajuću visinu čaše ili šalice.

Funkcija uštede energije (5 min)  slika

Funkcija uštede energije (5 min)


Nakon zadnjeg gutljaja jutarnje kave ste u žurbi izletili iz stana i zaboravili isključiti svoj Dolce gusto aparat za kavu?

Kompaktni i automatski NESCAFÉ Dolce Gusto Mini Me Krupsov aparat za kavu s kapsulama, svojim će se modernim dizajnom uklopiti u vaš jedinstveni stil.
KAVA PROFESIONALNE KVALITETE
Napravite kavu profesionalne kvalitete s gustom baršunastom kremom, zahvaljujući visokotlačnom sustavu aparata (do 15 bara).
S našim hermetički zatvorenim kapsulama, koje čuvaju svježinu kave, svaki put ćete uživati u bogatim aromatičnim šalicama.
Ovaj automatski aparat tako je jednostavan za korištenje: samo gurnite kapsulu, prilagodite veličinu napitka pomoću funkcije Play & Select i pritisnite gumb. Ili, ako želite što lakšu pripremu kave, slijedite prijedloge za pripremu na kapsuli.
Praktična značajka ekološkog načina rada automatski isključuje vaš NESCAFÉ Dolce Gusto Mini Me aparat za
kavu nakon 5 minuta neaktivnosti.

PREKO 30 KREACIJA OD KAVE
S NESCAFÉ Dolce Gusto možete uživati u više od 30 vrhunskih kreacija kave, volite li kavu kratku ili dugu, crnu ili bijelu. Uživajte u izboru odvažnog Ristretta, intenzivnog Espressa, aromatičnog Lunga i punog Grandea, do pjenastog Cappuccina i glatkog Latte Macchiata, ili čak vruće čokolade i hladnih napitaka.
Šifra: 159854
Robna marka:KRUPS
Kataloški broj: KR KP123B10
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Aparati za kavu
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA