Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

ILLY ILCIH18ET120 Zoom
ILLY ILCIH18ET120 kapsule kave srednje pržena etiopija

11,40 €

  • na lageru dostupno

ILLY Monoarabica TM Etiopija

je delikatna srednje pržena illy kava sa cvjetnom i voćnom aromom. Podrijetlo ove kave je duboko u zelenim šumama središnje Etiopije iz regije Yirgacheffe koju često spominju kao rodno mjesto kave.

Kava iz ove regije uzgojena je na bogatom tlu od izabranih proizvođača na malim plantažama, a rezultat je jedna od čajboljih kava na svijetu. Osebujna klima i metoda uzgoja čaje iznenađujuću aromu slatkog i nježnog profila s mirisima jasmina , zrele dinje i naranče.

Gorčina i kiselost kave je uravnotežena i skladna.illy Monoarabica TM Etiopija je delikatna srednje pržena illy kava sa cvjetnom i voćnom aromom.

Pakiranje: 18 kapsula
Šifra: 155490
Robna marka:ILLY
Kataloški broj: ILCIH18ET120
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Kava
Aktivni asortiman:DA