Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

nestle dg kapsule akcija lipanj 2024
NESTLE ADRIATIC D.O.O. FLAT WHITE Zoom
NESTLE ADRIATIC D.O.O. FLAT WHITE nescafe dg flat white 187.2g

5,79 €

  • na lageru dostupno

Nestle DG kapsule akcija lipanj 2024

Akcija traje od 03.06. do 30.06.2024 ili do isteka zaliha
Otkrijte naše glatke kapsule kave Flat White za predah kave s okusom u udobnosti vlastitog doma i uživajte u njegovim ukusnim, baršunastim notama. Učinite svoja jutra uzbudljivijima i prepustite se bogatom, dubokom espressu s gustom kremom, savršenim načinom da započnete svoj dan.

Kutija sadrži 16 ravnih bijelih kapsula za kavu, posebno dizajnirane za upotrebu s NESCAFÉ ® Dolce Gusto® aparatima za kavu.


JEDNOSTAVNO ZA PRIPREMU
Jednostavno gurnite kapsulu bijele kave u svoj NESCAFÉ® Dolce Gusto® aparat za kavu. Vaša će kava biti spremna odmah.


ZAŠTITA SVJEŽINE AROME
Uz hermetički zatvorene kapsule kave, koje zadržavaju okus svježe kave, uživat ćete u bogatim aromatičnim šalicama svaki put.


ORIGINALNA SVJETSKA PREMIUM KAVA
Talentirani stručnjaci kave vješto su pripremili fino mlijeko koje se pažljivo kombinira s espresso-om kako bi napravili klasičnu baršunastu i glatku Flat White.


PROFESIONALNI SUSTAV KVALITETE KAVE
Stvarajte kave profesionalne kvalitete s gustom baršunastom kremom, zahvaljujući visokom tlaku stroja (do 15 bara).
Šifra: 142538
Robna marka:NESTLE ADRIATIC D.O.O.
Kataloški broj: NES FLAT WHITE
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Kava
Jamstvo:0 godine
Aktivni asortiman:DA