Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

theo odvlaživač zraka akcija
STADLER FORM Theo Zoom
STADLER FORM Theo odvlaživač zraka stadler form

229,90 € 249,90 €

  • na lageru dostupno

Ekonomičan i funkcionalan slika

Ekonomičan i funkcionalan


Ovaj ekonomičan odvlaživač zraka Stadler Form Theo može ukloniti do 10 litara viška vlage u vlažnim prostorijama za samo 24 sata.

Higrostat slika

Higrostat


Uz vrlo visoku vlažnost zraka, odvlaživač zraka treba raditi neprekidno ako je to ikako moguće.Upravo Theo pruža takvu mogućnost.

Timer slika

Timer


Odvlaživač zraka Theo ima ugrađen programirani timer za uključivanje ili isključivanje, za sušenje rublja uz minimalne troškove.

Theo odvlaživač zraka akcija

Uz Theo odvlaživač zraka nema problema sa viškom vlage. Akcija traje od 10.06.2024. do 14.07.2024. ili do isteka zaliha
Jednostavna elegancija u kombinaciji s vrhunskim performansama čini mali odvlaživač zraka Theo jedinstvenim. Theo voli vlažne prostorije, učinkovito uklanjajući suvišnu vlagu iz zraka.
Integrirani higrosstat znači da se željena vlaga može postaviti na 40%, 50% ili 60%. Alternativno, Theo može stalno raditi.
Njegova je neovisnost također impresivna; timer se može programirati s radnim vremenom od 1 do 7 sati. Kada se vremensko razdoblje završi ili se spremnik za vodu napuni, Theo se automatski isključuje.
Ako Theo dulje vrijeme ostaje sam kod kuće, drenaža je jednostavna zahvaljujući isporučenom crijevu. A ako želite Theo premjestiti iz jedne prostorije u drugu, njegova praktična ručka olakšava podizanje čak samo jednom rukom
Specifikacije
Odvlaživać
Izlaz do 10 litara / dan
Veličina prostorije do 40 m2 / 100 m3
Potrošnja energije: 280 W
Dimenzije 305 x 516 x 216 mm (WxHxD)
Težina: 11.4 kg
Veličina spremnika 2.1 L
Razina buke : 42 dB(A)
Šifra: 138778
Robna marka:STADLER FORM
Kataloški broj: STADLER Theo
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Odvlaživaći zraka
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA