braun akcija veljača 2024
BRAUN IS7286BK Zoom
BRAUN IS7286BK parna postaja

309,00 € 331,00 €

  • na lageru dostupno

FreeGlide 3D Technology slika

FreeGlide 3D Technology


FreeGlide 3D tehnologija omogućava glačanje unatrag preko svih neravnina i prepreka i time pojednostavljuje svakodnevne poslove.

EloxalPlus slika

EloxalPlus


Braunov poseban Eloxal premaz na grijačoj ploči glačala pruža lakoću klizanja po odjeći kako bi se ubrzao proces glačanja.

iCare Technology slika

iCare Technology


iCare način rada novi je najbolji prijatelj vaše odjeće. Za sve vrste tkanina olakšat će vam i ubrzati iskustvo glačanja.

Braun akcija veljača 2024

Akcija traje do 05.02. do 10.03.2024. ili do isteka zaliha.
CareStyle 7 Pro

Najsnažniji je sustav za glačanje na tržištu - isporučuje do 190 g/min neprekidnog ispuštanja pare zahvaljujući inovativnoj tehnologiji PowerSteam. Otkrijte novu razinu kvalitete glačanja i inovativnih značajki koje Vam omogućuju da jednostavno i brzo obavite glačanje najtvrdokornijih tkanina i nabora.

CareStyle 7 Pro, Braunova najbolja i nagrađivana parna postaja, ima inovativan ergonomski dizajn uključujući mekanu ručku i Ultimate FastClean sustav koji osigurava brži i lakši postupak uklanjanja kamenca.

Bez obzira na Vaša očekivanja, potrebe ili tkaninu, Vaše iskustvo glačanja postat će brže i lakše s Braun CareStyle 7 PRO parnom postajom. Za još brže glačanje, dolazi s Braunovom najboljom kliznom potplatom: prvom na svijetu FreeGlide 3D tehnologijom s EloxalPlus premazom – a također ima i pametni iMode način rada koji štiti Vašu odjeću sa sigurnom temperaturom za sve vrste tkanina. Sveukupno, CareStyle 7 PRO nudi dobitnu kombinaciju inovativnih značajki i vrhunskih performansi za brze i izvrsne rezultate glačanja.

Parni udar od 650g/min, brzina pare do 190g/min, tlak 8 bara.
Snaga: 2700 W
Tihi rad: DA

Ultimate FastClean sustav - Razvijen za optimizaciju postupka uklanjanja kamenca.
Sigurnosno automatsko isključivanje glačala - Funkcija automatskog isključivanja uređaja nakon 10 minuta nekorištenja.
Veliki uklonjivi spremnik za vodu - lako se puni, transportira i pohranjuje. Manje prekida za punjenje, što čini glačanje bržim.
Brzo zagrijavanje - ne morate dugo čekati prije početka glačanja, uređaj se zagrijava za 2 minute.
Šifra: 155958
Robna marka:BRAUN
Kataloški broj: BRAUN IS7286BK
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Parne postaje
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA