akcija tefal gv9812 2mj 2024
TEFAL GV9812 Zoom

2 godine jamstva +
3 godine osiguranja

TEFAL GV9812 generator pare; pro exp vision; 8,1 bara

299,00 € 565,00 €

  • na lageru dostupno

Smart LED Vision sustav slika

Smart LED Vision sustav


Smart LED Vision sustav poboljšava iskustvo glačanja, svjetlom na vrhu glačala pružajući potpunu vidljivost bilo gdje u vašem domu.

Odvojivi sakupljač kamenca slika

Odvojivi sakupljač kamenca


Inovacija iz Tefala u obliku skupljača kamenca koja pojednostavljuje brigu o vašem generatoru pare. Posebni sustav kamenca pretvara u sitne čestice

Praktične postavke i dezinficiranje parom slika

Praktične postavke i dezinficiranje parom


Parenje osjetljivih i velikih odjevnih predmeta olakšava se pomoću značajke okomite pare, idealno za uklanjanje nabora od odijela

Akcija Tefal GV9812 2mj 2024

Akcija na Tefal GV9812 model parnog generatora. *2 godine redovnog jamstva + 3 godine osiguranja. Akcija traje od 29.01.2024 do 25.02.2024. ili do isteka zaliha.
Savršena njega odjeće nikada nije bila tako jednostavna: generator pare Tefal Pro Express Vision pruža dovoljnu snagu sirove pare za sve vaše potrebe glačanja s poboljšanom tehnologijom za poboljšano iskustvo njege odjeće iz dana u dan. Opremljen sustavom Smart LED Vision koji mijenja igru, svjetlo na vrhu glačala uključuje se automatski kada je glačalo u vodoravnom položaju, za savršenu vidljivost bilo gdje - u bilo kojoj prostoriji, bez obzira na postavljenu rasvjetu.
Ovaj inovativni sustav osigurava glatku i lakšu njegu odjeće svaki put sa savršenim rezultatima.
Pametnom dizajnu odgovaraju izuzetno snažne performanse pare: kontinuirani izlaz pare do 180 g / min, dodatni udar pare od 700 g / min za čak i najteže bore i nabore i pritisak pare do 8,1 bara.
Čitav niz značajki zaokružuje savršeni paket : glačanje i parenje 2 u 1 kako bi se pokrile i duže sesije glačanja ili dotjerivanja u zadnji trenutak, i još mnogo toga.
Šifra: 156891
Robna marka:TEFAL
Kataloški broj: TEF GV9812
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Parne postaje
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA