Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

PHILIPS GC810 20 Zoom
PHILIPS GC810 20 uređaj za okomito glačanje

159,00 €

  • na lageru dostupno

Snažno i praktično  slika

Snažno i praktično


Steamer glačalo serije 8000 tvrtke Philips omogućuje vam brzo i nevjerojatno lako uklanjanje nabora na odjeći koju planirate odjenuti.

OptimalTemp tehnologija slika

OptimalTemp tehnologija


Tehnologija OptimalTemp jamči zaštitu od progorijevanja. Uređaj za glačanje na paru sigurno se može koristiti na svim tkaninama.

Spremnik za vodu od 230 ml slika

Spremnik za vodu od 230 ml


12 minuta neprekidnog glačanja parom! Spremnik vode od 230 ml omogućuje glačanje do 5 odjevnih predmeta ili dva kompleta bez nadopunjavanja.

Novo steamer glačalo serije 8000 tvrtke Philips omogućuje vam brzo i nevjerojatno lako uklanjanje nabora na odjeći koju planirate odjenuti. Glačajte do 5 odjevnih predmeta jedan po jedan bez daske za glačanje. Može se upotrebljavati na svim vrstama tkanine, čak i na najosjetljivijima, ne ostavlja sjajne tragove.
Okomito ili vodoravno glačanje
Para do 32 g/min
Tehnologija De-calc
Zajamčeno bez progorijevanja
Spremno za upotrebu u samo 60 sekundi.
Prilagodljiva količina pare: 2 razine
Parom izglačajte svoj komplet za samo 3 minute. Ploča sprječava kondenzaciju na odjevnim predmetima za brže rezultate.
Zahvaljujući patentiranoj i jedinstvenoj tehnologiji De-Calc, aparat može trajati duže uz odlične radne značajke.
12 minuta neprekidnog glačanja parom!
Spremnik vode od 230 ml omogućuje glačanje do 5 odjevnih predmeta ili dva kompleta bez nadopunjavanja. To je više nego dovoljno za brzo uređivanje prije napuštanja doma.
Tehnologija OptimalTemp jamči zaštitu od progorijevanja.
Para ubija do 99,9 % bakterija.
Šifra: 149328
Robna marka:PHILIPS
Kataloški broj: PHI GC810/20
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Steamer glačala
Aktivni asortiman:DA