Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

ROWENTA RR7387 Zoom
ROWENTA RR7387 robotski usisavač; xplorer 50; total ca

369,00 €

  • na lageru dostupno

Aqua Power sustav slika

Aqua Power sustav


Aqua Power sustav omogućuje istovremeno pranje podova nakon usisivanja s jednim uređajem, tako da štedite vrijeme čišćenja.

Total care slika

Total care


Očistite svoj dom i borite se protiv alergena od prašine bez da prestajete sa svojim odmorom, ili gledanjem omiljene TV serije.

Tri načina čišćenja + wifi slika

Tri načina čišćenja + wifi


Jednom kada se povežete s aplikacijom, jednostavno zakažite i prilagodite svoje čišćenje s bilo kojeg mjesta, u bilo kojem trenutku.

Aqua Power sustav omogućuje istovremeno pranje podova nakon usisivanja s jednim uređajem. Robot briše vaš pod dok usisavate, za istinsku akciju 2 u 1 koja pruža završni dodir za vidno čiste rezultate. Filter visoke performanse osigurava 99,9% zadržavanja prašine za maksimalnu udobnost.Očistite svoj dom i borite se protiv alergena od prašine bez da ste mrdnuli prstom. Spremnik vode od 0.4l omogućava autonomiju i bezbrižno i brzo brisanje podova bez da se vi ustanete s kauča. Čišćenje je higijensko jer osim vode u spremnik ne stavljate nikakve kemikalije a upravljanje jednostavno, uz različite krpice koje dolaze u setu a koje su perive u perilici.

Očistite svoj dom i borite se protiv alergena od prašine bez da ste mrdnuli prstom. Uz TOTAL CARE model dolazi i Turbo četka za dlake kućnih ljubimaca te visoko učinkoviti filter posebno bitan za osobe s alergijama. U setu se nalazi i 3 posebne krpe: za klasičnu uporabu i čišćenje tj brisanje podova; grublja za uklanjanje tj brisanje mrlja od kućnih ljubimaca i jačih zaprljanja; Allergy krpica koja je napravljena od finih mikrovlakana i namijenjenja je suhom brisanju i najsitnijih čestica prašine. Središnja rotacijska četka i dvije bočne osigurat će da nema ostataka prašine i nečistoća nigdje.


Jednom kada se povežete s aplikacijom, jednostavno zakažite i prilagodite svoje čišćenje s bilo kojeg mjesta, u bilo kojem trenutku. Čak je kompatibilan s pomoćnicima koji se aktiviraju glasom za istinsko delegiranje! Punjenje je jednostavno na samoj bazi na koju se robot vraća nakon što je završio čićenje. Punjenje litij ionske baterije traje 6 sati a autonomija robota do 120 min na mim položaju. Robot je opremljen s 3 senzora protiv padova,dakle ne morate brinuti hoće li pasti niz stube te infracrvenim senzorima kojima prepoznaje prepreke na putu te 3 načina rada, Metodičko, Spot, Wall follow. Sami odaberete i pokrenete ga od bilo gdje i bilo kada. Dok vi stignete kući , tamo vas već čeka ureda i čist dom.
Šifra: 148819
Robna marka:ROWENTA
Kataloški broj: ROW RR7387
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Usisavači
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA