Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

ROWENTA ZR9043 Zoom
ROWENTA ZR9043 komplet filtera; ro29xx

13,60 €

  • na lageru dostupno

Zamjenski komplet: originalna dodatna oprema1
Komplet sadrži 2 filtera:
• Perivi ulazni filter motora (predmotorni) Pruža dodatne nivoe filtracije i sprečava ulazak sitne prašine u motor i njegovo oštećenje. Ovaj filter se može prati. Filter perite najmanje jednom mjesečno. A za održavanje visokih performansi uređaja mijenjajte filter jednom godišnje.
• EPA filter za izvršnu filtraciju (postmotorni) Komplet sadrži 1 ispušni filter. Filter hvata čak i najsitniju prašinu prije nego što se zrak izbaci nazad u sobu. Zrak u sobi je nakon usisavanja čist, bez prašine i nezagađen. Za održavanje visokih performansi uređaja čistite filter jednom mjesečno i obnovite ga jednom godišnje!
Šifra: 157643
Robna marka:ROWENTA
Kataloški broj: ROW ZR9043
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Vrećice i pribor za usisavače
Jamstvo:2 godine