Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

KORKMAZ A1122 Zoom
KORKMAZ A1122 tava za palačinke 26 cm

25,99 €

  • na lageru dostupno

KORKMAZ ORNELLA indukcijska niska tava/tava za palačinke promjera 26 cm idealna je za pripremu ukusnih palačinki i drugih omiljenih jela. Izrađena od visokokvalitetnog aluminija i obložena višeslojnim premazima, ova tava nudi izvrsne performanse i trajnost.
Jedna od ključnih značajki ove tave je SOLAR BASE dno koje pruža odličnu toplinsku provodljivost. To znači da će se toplina ravnomjerno rasporediti po cijeloj površini tave, omogućavajući vam da pripremite savršeno pečene palačinke i druge specijalitete.
Niska konstrukcija tave čini je posebno prikladnom za okretanje palačinki i drugih jela, čineći kuhanje brzim i jednostavnim. Osim toga, promjer od 26 cm pruža dovoljno prostora za pripremu većih količina hrane.
KORKMAZ ORNELLA niska tava/tava za palačinke kombinira kvalitetu, funkcionalnost i estetiku, čineći je nezaobilaznim dodatkom u vašoj kuhinji. Uživajte u kuhanju sa stilom i sigurnošću koristeći ovu izvanrednu tavu.
Šifra: 160541
Robna marka:KORKMAZ
Kataloški broj: KORKMAZ A1122
Kategorija: POSUĐE > Tave
Jamstvo:1 godine