Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

TEFAL G25538 Zoom
TEFAL G25538 tava unlimited 25cm za palačinke

42,00 €

  • na lageru dostupno

Unlimited tava za palačinke 25cm

Kompatibilno je sa svim štednjacima, uključujući indukciju (plin, struja, staklokeramika, indukcija)

100% sigurna neprianjajuća obloga: 0% PFOA, 0% olova, 0% kadmija *

Visoko kvalitetna neprianjajuća obloga izuzetno je izdržljiva i otporna zahvaljujući ultra ojačanoj strukturi i zaštitnoj oblozi ojačanoj s titanijem. Do 6 x izdržljivija.


Duboki oblik tava za raznovrsne recepte te s rubovima za izlijevanje za praktično i savršeno precizno posluživanje.
Sigurna uporaba i sa metalnim priborom.

THERMO-SIGNAL ™ tehnologija ukazuje na idealnu početnu temperaturu kuhanja koja jamči savršenu teksturu, boju i okus jela koja pripremate svaki dan.
Uživajte u savršenoj raspodjeli topline i ravnomjerno kuhanim rezultatima iz dana u dan, zahvaljujući debeloj podlozi TERMO FUSION PLUS za 20% bolju raspodjelu topline I veću izdržljivost.

Šifra: 147138
Robna marka:TEFAL
Kataloški broj: TEF G25538
Kategorija: POSUĐE > Tave
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA