Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

SAMSUNG NV75N5671RS Zoom
SAMSUNG NV75N5671RS pećnica, ugradbena, flex

928,93 €

  • Nije dostupno

Dual Cook Flex  slika

Dual Cook Flex


Dual Cook Flex sa fleksibilnim vratima. Kuhajte više jela puno učinkovitije uz jedna fleksibilna vrata. Otvaraju se u dva smjera

Unutrašnjost od keramičkog emajla slika

Unutrašnjost od keramičkog emajla


Glatka keramička unutrašnjost osigurava otpornost na ogrebotine i s vremenom neće korodirati ili promijeniti boju čime vam pruža

Teleskopska rešetka i veliki kapacitet slika

Teleskopska rešetka i veliki kapacitet


Besprijekorno lako punjenje i pražnjenje tava. Kuhajte mnogo više i znatno veća jela uz pećnicu s golemim kapacitetom od 75 L.

Jedna fleksibilna vrata. Otvaraju se u dva smjera.
Fleksibilna vrata
Uživajte u potpunoj fleksibilnosti pri kuhanju različitih vrsta jela uz fleksibilna vrata. Otvorite gornju polovicu za korištenje gornje zone pri kuhanju manjih obroka. Također s lakoćom pristupite gornjoj zoni dok kuhate različita jela bez gubitka topline u donjoj zoni. Ili možete otvoriti čitava vrata pri korištenju cijele pećnice.

Kuhajte više jela puno učinkovitije
Dual Cook Flex™
Gornju zonu i donju zonu možete koristiti u isto vrijeme s različitim postavkama temperature i vremena kako biste dobili optimalne rezultate kuhanja u obje zone bez gubitka topline ili ometanja kuhanja u donjoj zoni. Tako možete učinkovito pripremiti različita jela i uživati u najboljem okusu.


Potrošite manje topline pri otvaranju polovice pećnice
Dual Cook Flex™
Uštedite dovoljno vremena i energije u pripremi obroka. Ako koristite samo gornju zonu, to znači da možete skratiti vrijeme pripreme za 22% i potrošiti 20%* manje energije u usporedbi sa zagrijavanjem cijele pećnice.

Ostaje briljantno čista – bez ribanja
Pirolitičko čišćenje
Pobrinite se da unutrašnjost Vaše pećnice ostane uredna i čista bez gubljenja vremena i truda utrošenog na ribanje ili korištenje skupih proizvoda za čišćenje. Sustav za pirolitičko čišćenje* zagrijava udubljenje i sagorijeva svu preostalu masnoću i ostatke od kuhanja. Sve ostaje besprijekorno čisto, preostaje Vam jedino obrisati nekoliko mrlja od prašine.

Kuhajte mnogo više i znatno veća jela
Veliki kapacitet od 75 L
Stvarajte više većih jela uz pećnicu s golemim kapacitetom od 75 L. Otvara više mogućnosti za kuhanje kod kuće. Zajedno možete pripremiti mnogo hrane, primjerice sve što Vam je potrebno za zabavu. Može i bez problema smjestiti veće namirnice, kao što je velika purica, za obiteljska okupljanja.

Izvanredna energetska učinkovitost štedi novac
Energetska učinkovitost A+
Učinite svoj dom energetski učinkovitijim i smanjite račune za struju. Možete koristiti čitavu pećnicu i još uvijek uživati u izuzetnoj energetskoj učinkovitosti nazivne snage A+ uz način rada Eco. No i dalje će Vam na usluzi biti praktičnost jako velikog i fleksibilnog prostora u pećnici.

Besprijekorno lako punjenje i pražnjenje tava
Teleskopska rešetka
Stavljajte hranu u pećnicu i iz nje znatno lakše. Teleskopska rešetka glatko klizi unutra i van gotovo bez napora, čak i ako koristite velike ili teške tave. Nastaje mnogo manje trenja, pa je punjenje i pražnjenje osjetno jednostavnije. Možete podlijevati, okretati i začiniti svoju hranu bez prolijevanja.

Zato što znamo da se za 5 godina puno toga može dogoditi, dajemo vam 5 godina jamstva (2 godine tvorničkog jamstva + 3 godine Samsung jamstva) za ovaj model uređaja kupljen u razdoblju od 1.2. do 31.12.2023.
Kako biste ostvarili pravo na navedene 3 godine Samsung jamstva, potrebno je registrirati se na mrežnoj stranici samsung5godinajamstva.hr najkasnije 30 dana od datuma kupnje.

Šifra: 136493
Robna marka:SAMSUNG
Kataloški broj: SAM NV75N5671RS/OL
Kategorija: BIJELA TEHNIKA > Ugradbene pećnice
Jamstvo:2 godine
Informacijski list:Preuzimanje pdf-a
Boja:Srebrna
Efikasnost:Energetska klasa: A+?
Diemnzije:visina:60, širina:60, dubina:57
Aktivni asortiman:DA