SAMSUNG NZ64M3707AK OL Zoom
SAMSUNG NZ64M3707AK OL ploča, indukcijska

2.399,00 kn

  • 12 rata bez kamata, 199,92 kn/ mjesec

  • Provjeri dostupnost, na lageru u određenim prodavaonicama i internet prodaji

  • Dostava 100 kn

Brzo i precizno upravljanje
Intuitivno upravljanje temperaturom
Izvanredno sveobuhvatna i intuitivna funkcija Sliding Control kuhala NZ3000 omogućuje brzo i precizno upravljanje temperaturom kuhanja. Možete jednostavno dodirnuti i kliziti prstom preko upravljačke ploče LED da biste odmah postavili ili podesili razinu topline za svaku zonu kuhanja jednim laganim pokretom.

Neposredno isključivanje zona za kuhanje
Funkcija Quick Stop
Funkcija Quick Stop odmah smanjuje utjecaj nesreća. Jednostavnim dodirom odmah možete isključiti zone za kuhanje da biste spriječili kipljenje sadržaja u loncima ili sagorijevanje posuda. Ako morate napustiti kuhinju, funkcija Quick Stop omogućuje Vam da to učinite na siguran način i bez brige.

Dodatna snaga za svaku zonu kuhanja
Funkcija Power Boost
Zahvaljujući funkciji Power Boost, možete uštedjeti vrijeme i brže poslužiti hranu. Kada se aktivira, dodatna je energija dostupna za svaku zonu kuhanja radi omogućivanja brzog povećanja topline do najviše 10 minuta. Na taj način možete zakuhati vodu ili zagrijati veliki lonac juhe brže nego ikada prije.

Indikator preostale topline u obliku slova H
Indikator rezidualne topline
Uz naše upravljačke i funkcijske indikatore više se nikada nećete opeći na vruću površinu za kuhanje. Jednostavno je: indikator preostale topline u obliku slova H javlja Vam da je površina dovoljno hladna da se može dotaknuti kada se veliko slovo „H” izmijeni u malo slovo „h.” Sigurnost nikada nije bila jednostavnija.

Pobrinite se da koristite odgovarajući pribor za kuhanje
Automatsko otkrivanje posude
Kada se lonac ili posuda stave na sredinu zone za kuhanje, automatski se otkriva jesu li promjer i veličina prikladni za tu zonu. Ako je prekriveno 60 posto zone, dobit ćete upozorenje da upotrijebite drugi pribor za kuhanje.

Jednostavno veća zaštita za djecu
Sigurnosna brava za djecu
Sigurnosna brava sprječava i najuporniju djecu da aktiviraju površinu za kuhanje. Jednostavnim dodirom gumba možete potpuno zaključati upravljačku ploču, pa slučajno ili namjerno uključivanje ploče za kuhanje postaje nemoguće, čime se potpuno smanjuje mogućnost opekotina na malim rukama.

Automatsko isključivanje zone za kuhanje
Sigurnosno isključivanje
Zone za kuhanje automatski se isključuju ako se na njima predugo zadrži hrana koju kuhate ili ako ne dođe do promjene u radu nakon određenog razdoblja. Stoga kada Vam je pažnja usmjerena na druženje s prijateljima ili obitelji, manje su šanse da će doći do skupih ili opasnih nesreća.

Šifra: 136564
Robna marka:SAMSUNG
Kataloški broj: SAM NZ64M3707AK/OL
Kategorija: BIJELA TEHNIKA > UGRADBENE PLOČE
Jamstvo:2 godine