Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

Sony Playstation 4 4020628600310 Zoom
Sony Playstation 4 4020628600310 ps4 igra lara croft and the temple of os

17,90 €

  • Naručit ćemo proizvod nakon Vaše kupovine

Nastavak je hvaljene igre Lare Croft i Guardian Of Light i prvo iskustvo suradnje za četiri igrača s Larom Croft. Sa zadivljujućim vizualnim prikazima i potpuno novom pričom, igrači moraju raditi zajedno kako bi istražili hram, porazili horde neprijatelja iz egipatskog podzemlja, riješili lukave zagonetke i izbjegli smrtonosne zamke. Cijelo to vrijeme igrači će se natjecati za blago i moćne artefakte.

Lara Croft and the Temple of Osiris odvija se duboko u pustinjama Egipta. U svojoj novoj pustolovini, Lara mora udružiti snage sa suparničkim lovcem na blago Carter Bell-om i zatvorenim bogovima Horusom i Izidom, kako bi pobijedila zlog boga Seta. Dok se Lara i njezini drugovi bore s elementima prirode preko pijeska i kroz drevne grobnice, borit će se protiv legendarnih božanstava i bića iz mita. Uz sudbinu svijeta na kocki, Lara mora povratiti krhotine Ozirisa kako bi spriječila Seta da porobi cijelo čovječanstvo.
Šifra: 161300
Robna marka:Sony Playstation 4
Kataloški broj: PS4 4020628600310
Kategorija: INFORMATIKA > Software
Jamstvo:0 godine
Aktivni asortiman:DA