Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

NESPRESSO D30EUGNNE1 Zoom
NESPRESSO D30EUGNNE1 aparat za kavu, essenza mini zelena

125,00 €

  • na lageru dostupno

19 bara slika

19 bara


Nespresso aparati su opremljeni pumpom koja radi pod pritiskom od 19 bara te pruža snagu potrebnu za oslobađanje preko 900 različitih aroma kave.

25 sekundi pripreme slika

25 sekundi pripreme


Uz Nespresso aparat, od trenutka uključivanja do pripreme idealne šalice kave, dijeli vas samo nevjerojatnih 25 sekundi.

Dužina kave slika

Dužina kave


Nespresso aparati nude opciju tvorničkih postavki za duljinu kave Espresso 40 ml ili Lungo 110 ml, također imaju mogućnost programiranja željene količine.

Automatsko isključivanje  slika

Automatsko isključivanje


Svi aparati poseduju automatsku funkciju isključivanja nakon 9 minuta neaktivnosti, kao i mogućnost programiranja uštede energije.

U periodu od 01.04.2024.-30.09.2024. za svaki kupljeni Nespresso aparat za kavu dobivate POKLON KOD u vrijednosti 35 eura za kupovinu najmanje 80 kapsula Nespresso kave.
Više informacija na: https://www.nespresso.hr/hr/trade-regUključuje komplet od 7 kapsula
Usredotočujući svoje znanje o kavi i stručnost na potpuno novi dizajn, Nespresso je predstavio svoj najkompaktniji aparat - bez ikakvog kompromisa s ukusom. Novi aparat Essenza Mini kombinira jednostavnost uporabe, minimalističku ljepotu i neusporedivu kvalitetu kako bi svaki put dobili savršenu šalicu kave. To je mali aparat koji otvara cijeli svijet Nespresso kave.
Težina: 2.3 kg
Spremnik za vodu koji se može skinuti: 0.6 L
Kapacitet posude za iskorištene kapsule: 6
Dimenzije (ŠxDxV): 11x20.5x20
Tlak: 19 Bara
Automatsko isključivanje nakon 9 minuta, može se programirati
Kompaktna veličina
Brzo zagrijavanje
Tvornička podešavanja za vrste kava espresso 40 ml i lungo 110 ml
Automatsko isključivanje nakon 9 minuta
Boja: zelena
Šifra: 133931
Robna marka:NESPRESSO
Kataloški broj: Nespresso D30EUGNNE2
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Aparati za kavu
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA